Joe Exotic.
Volledig scherm
Joe Exotic. © AFP

Wordt ‘Tiger King’ Joe Exotic straks vrijgelaten? President Trump ‘zal het dossier bekijken’

TVDe heisa rondom de voormalige dierentuineigenaar en ‘Tiger King’ Joe Exotic, die wereldberoemd werd door de gelijknamige true crime-docureeks die nu op Netflix te zien is, heeft nu ook het Witte Huis bereikt. Een reporter van de New York Post vroeg president Trump of hij een presidentieel pardon zou overwegen voor de 57-jarige Exotic, die vorig jaar in de cel belandde nadat hij een huurmoordenaar betaalde om een dierenrechtenactiviste om te brengen.

5 reacties

 • Dirk De Graaf

  3 jaar geleden
  Goed gecounterd door Trump, door te vragen wat de reporter zou doen. Zoals verwacht, geen antwoord. Dit soort reporters brengen geen nieuws, maar proberen alleen maar mensen in diskrediet door controversiële vragen te stellen. Enkel gelijkgezinden worden nooit door hen aangepakt.
 • Peter De Sutter

  3 jaar geleden
  Zou mij niet verbazen dat het goeie vrienden zijn!....
 • Dietrich Vandrey

  3 jaar geleden
  Alsof er nu geen belangrijkste zaken zijn
 • an kobe

  3 jaar geleden
  Ha ha, en dat is dan de man die beloofde de 'law and order' president te worden! Alweer een gebroken verkiezingsbelofte...
 • Christophe Moser

  3 jaar geleden
  Als iemand goede ratings heeft zal hij er eens naar kijken... waaauuw. Dat heeft die reporter goed aangetoond. Nu weten ze ginder in ene wat zijn doelgroep is.
 1. ‘Tiger King’-Joe Exotic moet twee weken in quarantaine in gevangenis
  Celebrities

  ‘Tiger King’-Joe Exotic moet twee weken in quarantai­ne in gevangenis

  De zevendelige docuserie ‘Tiger King’ heeft zich in twee weken ontpopt tot dé grote nieuwe kijkcijferhit van Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de reeks bovenaan de lijst met best bekeken programma’s van de streamingdienst. Vooral hoofdpersonage Joe Exotic spreekt tot de verbeelding, al heeft hij momenteel weinig reden tot vieren: volgens de echtgenoot van Joe Exotic zit hij door de coronacrisis momenteel in quarantaine in een Texaanse gevangenis.
 2. Nichtje van Joe Exotic onthult duistere geheimen: “Hij mishandelde zijn dieren en beging vreselijke misdaden”
  PREMIUM
  TV

  Nichtje van Joe Exotic onthult duistere geheimen: “Hij mishandel­de zijn dieren en beging vreselijke misdaden”

  Joe Maldonado-Passage (57), die we tegenwoordig beter kennen als ‘Joe Exotic’, werd wereldberoemd dankzij de Netflix-hit ‘Tiger King’. De documentaire doet uit de doeken hoe de man in de gevangenis terechtkwam na het beramen van een moordcomplot. De zevendelige serie duikt diep in de onderwereld van de exotische dierenhandel in de Verenigde Staten. Een wereld waarin Joe aan het roer stond. Waar velen nog in zijn onschuld geloven en hem zelfs vrij proberen te krijgen, meent zijn nichtje Chealsi Putman (31) dat Joe héél terecht achter de tralies zit. “Hij heeft vréselijke dingen gedaan.”