‘Trainwreck: Woodstock ‘99'.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Trainwreck: Woodstock ‘99'. © Netflix

Woodstock ‘99: geen weekend vol ‘peace and love’, wel frustraties, aanrandingen en brandstichting

TVGeldklopperij en plunderingen. Brandstichting en geweld. Minstens vijf verkrachtingen en één dode. De nieuwe Netflix-documentaire ‘Trainwreck: Woodstock ’99' toont hoe het festival ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van het originele Woodstock volledig uit de klauwen liep. “Het zou het grootste feestje van de planeet worden. Maar dat is niet hoe iemand het zich vandaag nog herinnert.” 

2 reacties

 • Dick De Zeure

  2 maanden geleden
  The summer of love was in 1969, Toen geloofden de jongeren nog in een betere wereld. Helaas was dit ijdele hoop, sindsdien is de wereld waarin we leven alleen maar gewelddadiger geworden. Mensen zijn de gevaarlijkste roofdieren die op deze planeet leven. En ze maken bewust en met de glimlach alles kapot wat het leven op moeder Aarde aangenaam zou moeten maken. Het mensDOM is goed op weg naar zijn ondergang!
 • Frederic Deraedt

  2 maanden geleden
  Toen al tyden van verderf wat een wereld 😡
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Evan Peters vertolkt seriemoordenaar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan”
  Celebrities
  1

  Evan Peters vertolkt seriemoor­de­naar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijk­ste dingen die ik ooit heb gedaan”

  ‘The Jeffrey Dahmer Story’, de reeks over de seriemoordenaar die zeventien mannen om het leven bracht, scoort op Netflix en wist zelfs het beste seriedebuut ooit te behalen op de streamingdienst. Maar het was acteur Evan Peters (35) die de zware taak kreeg om in de huid te kruipen van Dahmer en dat was niet vanzelfsprekend. “Ik was zo bang voor alle dingen die hij deed", klinkt het in een interview met Netflix.
 3. Zondag geen ‘De Zevende Dag’ door vakbondsactie: “Rechtstreekse aanleiding is Septemberverklaring”
  TV
  13

  Zondag geen ‘De Zevende Dag’ door vakbondsac­tie: “Recht­streek­se aanleiding is September­ver­kla­ring”

  Door een staking van de crew van ‘De zevende dag’ zal het actuaprogramma komende zondag niet te zien zijn op één. Dat meldt het gemeenschappelijk vakbondsfront. Directe aanleiding is de Septemberverklaring van de Vlaamse regering. “Die voorzag in een paar miljoen extra werkingsmiddelen, terwijl de kosten met tientallen miljoenen zijn gestegen”, zegt Carlos Van Hoeymissen (ACV Transcom). Mogelijk volgen de komende dagen nog meer acties.