Antje en partner Ruben
Volledig scherm
Antje en partner Ruben © Dieter Bacquaert

Woning winnaars ‘Huis Gemaakt’ is eindelijk volledig klaar

TVEnkele maanden geleden wonnen Ruben Vandendriessche (26) en zijn vriendin Antje (26) de finale van het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Hoewel hun woning in Lokeren nog niet helemaal klaar was, trok het koppel er twee maanden geleden al in. Na heel wat timmerwerk is hun droomhuis nu eindelijk afgewerkt.

8 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Verdient gewonnen.
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Huis gemaakt, vakantiehuis voor het leven, met mensen die nog nooit een schroevendraaier in hadden hebben gehad. Ik geloof er niet in en kijk dus ook niet. Eén grote aanfluiting en belediging voor professionele vakmensen in de bouw.
 • Marc Toelen

  2 maanden geleden
  Hun overwinning stond op voorhand al vast . De tegelwerken in de keuken zijn wel door een professional uitgevoerd ipv door Antje en zo waren er meer tekenen die er op wezen !
 • Hilkens Björn

  2 maanden geleden
  De grootste verbouwingswerken werden, waarschijnlijk door professionals, zonder camera's gedaan. Dit is geen verbouwingsprogramma, maar en populariteitsprogramma. In 1 week tijd kan je zonder ervaring met nog uw vaste job erbij geen volledige kamer opbouwen en afwerken. Zelfs ik kan dat niet en ik werk al meer dan 20 jaar in de interieurbouw.
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Net zoveel reacties als kijkers.
 1. Wat een samenloop van omstandigheden: politie Oostende grijpt snel in bij ongeval in ‘Helden van Hier’
  Play
  TV

  Wat een samenloop van omstandig­he­den: politie Oostende grijpt snel in bij ongeval in ‘Helden van Hier’

  Woensdag worden inspecteur Jörgen en inspecteur Mieke in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’ opgeroepen voor een mogelijk gestolen smartphone. De melder heeft ‘find my phone’-software en kan ongeveer lokaliseren waar de telefoon zich bevindt. Maar terwijl Jörgen en Mieke samen met het koppel de buurt uitkammen, wordt wat verderop een dame op de fiets omver gereden door een auto. Mieke: “Op dat moment zit je met een slachtoffer en een gekwetste gaat natuurlijk altijd voor op een verloren gsm.” Maar het toeval wil dat de melder van de verloren smartphone ook spoedverpleegkundige is. “Die dame had eigenlijk een grote luxe”, redeneert Jörgen. “Niet alleen was de politie meteen ter plaatse, maar ook de eerste verzorging kon onmiddellijk worden toegediend.”
 2. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.