Een beeld uit ‘Wonder Woman’.
Volledig scherm
Een beeld uit ‘Wonder Woman’. © photo_news

‘Wonder Woman’-regisseur tekent exclusief bij Netflix

TVPatty Jenkins, de regisseur van ‘Wonder Woman’, een succesvolle superheldenfilm uit 2017, heeft een exclusief contract getekend bij Netflix.

 1. Advocaat Pol Vandemeulebroucke in ‘Justice For All’: "Ik haat advocaten die zeggen dat ze voor de maatschappij werken: niks van!"
  TV

  Advocaat Pol Vandemeule­brou­c­ke in ‘Justice For All’: "Ik haat advocaten die zeggen dat ze voor de maatschap­pij werken: niks van!"

  Advocaat Pol Vandemeulebroucke neemt in ‘Justice For All’ geen blad voor de mond over zijn beroep. “Ik haat advocaten die laten uitschijnen dat ze voor de maatschappij werken... Niks van”, vertelt hij. “Ik verdedig een privaat belang en dat gaat vaak in tegen het openbaar belang. Ik word betaald - liefst zoveel mogelijk - door de gast die een probleem heeft met de overheid.”
 2. Nora Gharib filmt stukje van bevalling voor ‘Behind The Mask’: “9 dagen erna was eerste repetitie”
  Play
  TV

  Nora Gharib filmt stukje van bevalling voor ‘Behind The Mask’: “9 dagen erna was eerste repetitie”

  Sinds vrijdagavond weten we wie er in het kostuum van Suikerspin verscholen zat. Niemand minder dan Nora Gharib kwam onder het masker tevoorschijn. Voor het programma ‘Behind The Mask’, te zien op VTM Go, laat ze zien hoe ze amper 11 dagen voor de eerste show nog altijd niet bevallen was. “Ik heb zoveel trucjes opgezocht om de bevalling in gang te zetten”, lacht ze. “Ananas eten en zo.”
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels