Wim Helsen en zijn hond.
Volledig scherm
Wim Helsen en zijn hond. © VRT

‘Winteruur’ keert terug: Delphine Lecompte, Urbanus en Bent Van Looy komen langs

TVWim Helsen (53) en zijn hond Swami Bami keren op 1 november terug met het zevende seizoen van ‘Winteruur’. Daarin zal hij opnieuw boeiende mensen uitnodigen die een tekst voorlezen die hen inspireert, ontroert of aan het lachen brengt. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Gordon onder vuur na reis naar Zuid-Afrika: “Hij zat zwetend en verkouden bij finale ‘K2 zkt K3'”
  Showbizz
  13

  Gordon onder vuur na reis naar Zuid-Afri­ka: “Hij zat zwetend en verkouden bij finale ‘K2 zkt K3'”

  Gordon Heuckeroth (53), een van de juryleden van ‘K2 zoekt K3, ligt onder vuur bij onze noorderburen. Kijkers vonden dat hij er zaterdag tijdens de finale van de wedstrijd ‘niet oké’ uitzag: “Hij zat te zweten en klonk verkouden.” Velen denken dan ook aan corona, zeker omdat hij net terugkwam van vakantie uit Zuid-Afrika, waar momenteel de zorgwekkende omikronvariant de ronde doet. Gordon ging niet in quarantaine, wat op dat moment wel sterk aanbevolen werd.