Wim Lybaert en Tijs Vanneste bij de opnamen van 'De Columbus'
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Lybaert en Tijs Vanneste bij de opnamen van 'De Columbus' © Wim Lybaert

Wim Lybaert zag de opnamen van het vierde seizoen van ‘De Columbus’ in de soep draaien: “Nu ga ik eindelijk eens met mijn gezin ‘columbussen’”

TVVanavond rijdt ‘De Columbus’ nog eens uit op Eén. Chauffeur Wim Lybaert (52) trekt met Tijs Vanneste (42) van ‘De Kemping’ zonder plan op avontuur en naar mooie oorden. De aflevering is een herhaling, want het nieuwe, vierde seizoen van ‘De Columbus’ is niet tijdig klaar geraakt en uitgesteld naar het najaar. “Door corona zaten we vast en moesten we halverwege de opnamen stopzetten.”

3 reacties

 • Natascha Van den bergh

  2 weken geleden
  Beste programma ooit!!!En toffe presentator!Zou ook wel eens op zijn bus willen zitten!!!!
 • Luc Verstraelen

  2 weken geleden
  Eén van de beste tv programma's van het laatste decenia.Los van alle commercie.Natuurlijk worden sommige scenes opgezet maar het stoord niet in dit programma.Het blijft natuurlijk overkomen.En die vervelende reclame zit er niet tussen.Juist deze reclameblokken halen de inhoud van veel programma's naar beneden.
 • Jacob Wassenaar

  2 weken geleden
  Geniet van uw vakantie Wim. Ik kijk reeds uit naar de nieuwe serie Columbussen. Fantastisch format, supertof gedragen/gepresenteerd door uzelf. Fijn om hier te lezen dat er een vervolg komt van dit mooie programma. Complimenten voor de ganse filmploeg!