Volledig scherm
© © VRT - Wim Lybaert

Wim Lybaert over ‘De Columbus’: “Sommige van mijn reisgezellen zijn echte vrienden geworden”

TV“Natuurlijk geniet ik van het succes van het programma maar ik voel me geen BV en wil het ook niet zijn”, zegt Wim Lybaert (50). Met gemiddeld ruim een miljoen kijkers voor ‘De Columbus’ moet de Bruggeling er toch vrede mee nemen dat hij even beroemd is geworden als zijn bekende reisgezellen.

12 reacties

 • Susie Casteleyn

  2 jaar geleden
  Super Wim weeral genoten van de Columbus afleveringen. En ja hoor er waren toffe mensen bij die duidelijk genoten van je aangename warme stem, je geduld, je kookkunst, je humor en zoveel meer. Toppie man echt waar. Wij hopen op nog meer...
 • Eric Roeloffzen

  2 jaar geleden
  Eindelijk normale, fijne televisie. Proficiat Wim, je bent een super toffe pé !!!
 • monique bolen

  2 jaar geleden
  Fijn programma, je krijgt een andere kijk op de persoon die met hem mee gaat, hun ik ware komt boven en Wim is een levensgenieter zou ook wel eens mee willen maar denk ik niet alleen.
 • sylvain roobaert

  2 jaar geleden
  Mooi programma maar zou liever hebben dat ze meer tijd namen en zo de echte bereikbare plaatsen konden bereiken en wat verbleven . Geen onbereikbare plaatsen over zee maar haalbare plaatsen . Het is in elk geval top
 • Francis Smet

  2 jaar geleden
  Topkerel die Wim, naturel en eerlijk. Programma om relax te laten voorbij gaan en te genieten. Niets moet, door de onthaasting zie je de personen op een andere manier dan je gewoon bent.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen