Wim Lybaert blikt terug op stevige avond met Filip Peeters in ‘De Columbus’: “Zonder overdrijven twintig flessen wijn gedronken”

TVGisteren was de laatste aflevering van De Columbus te zien op Eén. Daarin was een laatste keer te zien hoe Wim Lybaerts genoot van het reizen en de gesprekken met zijn gasten. Maar hoe was het eigenlijk voor Wim zelf om vier seizoenen en 28 afleveringen lang op avontuur te gaan met bekende Vlamingen?

25 reacties

 • Rudy Horré

  1 maand geleden
  Eindelijk eens een reisreportages of interview waar niet alles flits, boem moet zijn. Op dit gebied is Vlaanderen vakantieland echt niet goed bezig. Op vakantie willen de meeste mensen rust vinden.
 • Ariette Savat

  1 maand geleden
  Een zeer mooi programma .Iedere zondag hoe leuk om naar te kijken hoe Wim langs de smalle wegen reed en Onder laagje tunnels maar Wim deed het .Veel dank Wim en ook je team niet vergeten.We zullen je missen WIm PROFICIAT
 • Willy de Nijs

  1 maand geleden
  Het beste programma van de laatste jaren wij hopen dat er snel een nieuw seizoen komt of dat een andere zender dit overneemt
 • rita Vereecken

  1 maand geleden
  Geweldig mooi, ik ga dit zo erg missen...
 • Roland Franckaert

  1 maand geleden
  Top programma. Veel beter dan die andere brol en al die stomme herhalingen van de kampioenen
 1. Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddellijk verlaten na “schokkende en onacceptabele” uitspraken op sociale media
  Play
  TV
  6

  Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddel­lijk verlaten na “schokkende en onaccepta­be­le” uitspraken op sociale media

  Australiër Simon Blackburn gaat dan toch niet trouwen. De man moet het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’ onmiddellijk verlaten, nog voor zijn grote dag is aangebroken. De makers van ‘Married at First Sight’ - zoals het programma daar heet - zagen zich genoodzaakt hem naar huis te sturen, nadat kijkers een reeks verontrustende berichten en filmpjes vonden van de man op sociale media.
 2. RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweederangspersonage dan u denkt”
  Play
  TV

  RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweede­rangs­per­so­na­ge dan u denkt”

  Thor is een god, Iron Man is een miljardair en Hawkeye (…), wel, hij heeft een kruisboog. Het internet produceerde al bakken vol memes die de draak steken met de ietwat saaie superheld zonder superkrachten. Kan Disney+ erin slagen om van een personage dat van nature niet genoeg star power bezit om een filmpubliek te lokken, de nieuwste tv-hit te maken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.