Wim Helsen en Pedro Elias in 'De allerslimste mens ter wereld'
Volledig scherm
Wim Helsen en Pedro Elias in 'De allerslimste mens ter wereld' © Play4

Wim Helsen probeerde ‘Allerslimste mens’-jurylid Pedro Elias ooit te wurgen: “En Bart Cannaerts deed niets”

TVGeen schijn van kans had Gilles De Coster in de finale tegen Danira Boukhriss Terkessidis. En zo wordt, na Lieven Scheire, Peter van de Veire en Geert Meyfroidt, alweer een winnaar van ‘De slimste mens’ getroffen door de vloek van ‘De allerslimste mens’: naar huis gespeeld worden na één of twee deelnames. Bart Cannaerts zal het worst wezen: hij gaat met een overwinning naar de zeventiende deelname. Maar daar wacht Olga Leyers, die alles zal doen om het record van zus Ella te vrijwaren. Spanning, stress en sensatie verzekerd!

3 reacties

 • Jacques Feys

  4 maanden geleden
  Fantastisch programma, ook om niet te zien,.
 • Etienne De Bondt

  4 maanden geleden
  Wat heeft Danira wat andere kandidaten niet hebben? Dit is de tweede aflevering oprij dat het zelfs niet verborgen wordt dat Danira moet doorgaan door de vragen te manipuleren.
 • Diane Bernaerts

  4 maanden geleden
  Die Pedro Elias is zo'n flauwe zeurpiet die denkt dat hij grappig is! Ik begrijp niet dat ze die blijven terug vragen.
 1. Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwedstrijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”
  TV

  Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwed­strijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”

  Tijdens de oversteek van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’, deed de Polygala, met aan boord de zes bekende koppen, mee aan een zeilwedstrijd. Maar bij een Franse boot, genaamd Agecanonix, liep het fout: er viel een dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden. Kapitein Piet werd meteen door de ARC-organisatie op de hoogte gebracht van het drama, maar besloot de BV’s in het ongewisse te laten. “Om geen ongerustheid, geen tweestrijd te creëren hebben we dat verzwegen. Het heeft geen zin om paniek te zaaien, terwijl wij op een plaats zaten waar we veiligheid kunnen garanderen.”
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. BINNENKIJKEN. Op de set van hitserie ‘The White Lotus’: 900 euro per nacht voor mediterrane pracht en praal
  PREMIUM
  TV

  BINNENKIJ­KEN. Op de set van hitserie ‘The White Lotus’: 900 euro per nacht voor mediterra­ne pracht en praal

  De felgesmaakte tv-serie ‘The White Lotus’ is overal. Het eerste seizoen is te bekijken op Play4, het tweede op Streamz. De idyllische landschappen van Sicilië doen wegdromen, de pracht en praal van de luxueuze hotels doet watertanden. Benieuwd welke filmlocaties je zelf kan gaan bezoeken? We zetten het voor je op een rijtje. “De Hollywood-vibes waren én zijn hier nooit veraf.”