Will Smith met Alfonso Ribeiro (Carlton) en Karyn Parsons (Hillary).
Volledig scherm
Will Smith met Alfonso Ribeiro (Carlton) en Karyn Parsons (Hillary). © Instagram Will Smith

Will Smith deelt trailer van langverwachte 'Fresh Prince’-reünie

Will Smith heeft op YouTube een trailer gedeeld van de aankomende ‘Fresh Prince of Bel-Air’-reünie. In de video zijn hij en alle overgebleven oud-castleden te zien. De speciale aflevering wordt op 19 november op HBO Max uitgezonden.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Jessica Chastain schittert in emotionele ‘Scenes From a Marriage’: “Het was een opgave om niet zelf in een put te vallen”
  TV

  Jessica Chastain schittert in emotionele ‘Scenes From a Marriage’: “Het was een opgave om niet zelf in een put te vallen”

  Of het intellectuele armoede dan wel een eindeloos geloof in het eigen kunnen is: tegenwoordig draait Hollywood er de hand niet voor om om een moderne interpretatie te geven aan succesvolle reeksen van weleer. Denk maar aan het hernieuwde ‘Gossip Girl’ of het vervolg op ‘Sex and the City’. En ook de Zweed Ingmar Bergman, een van de bekendste cineasten van de vorige eeuw, moet eraan moet geloven. Zijn ‘Scenes From A Marriage’ kreeg een makeover op HBO, die vanaf vandaag ook te zien is op Streamz. Jessica Chastain mocht de vrouwelijke hoofdrol vertolken. “Spelen dat je depressief bent omdat je huwelijk kapot gaat door overspel: dat komt binnen.”