Quizmaster op stap met juryleden: (v.l.n.r.) Marc-Marie Huijbregts, Jennifer Heylen, Erik Van Looy, Serine Ayari, Jeroom, Bockie De Repper en Ella Leyers.
Volledig scherm
PREMIUM
Quizmaster op stap met juryleden: (v.l.n.r.) Marc-Marie Huijbregts, Jennifer Heylen, Erik Van Looy, Serine Ayari, Jeroom, Bockie De Repper en Ella Leyers. © SBS

Wie wordt ‘De Slimste Mens’? Deze kandidaten maken (geen sikkepit) kans

TVMaandagavond start de zoektocht naar ‘De slimste mens ter wereld’ opnieuw. Maar wie mag zich uiteindelijk tot ‘Slimste mens’ kronen? Wordt het een topsporter, een politicus of zelfs een buitenlander? Een analyse van de voorbije achttien seizoenen en de kandidaten: op deze deelnemers zet u beter niét uw geld in. 

  1. RECENSIE. ‘Catherine the Great’: “Helen Mirren is dé belichaming van ‘great’”
    TV

    RECENSIE. ‘Catherine the Great’: “Helen Mirren is dé belicha­ming van ‘great’”

    Nadat ze in haar carrière zowel Queen Elizabeth I als II mocht vertolken, waagt Oscarwinnares Helen Mirren zich op haar gezegende leeftijd (76) nu aan de illustere ‘Catherine the Great’ op Streamz. Het leven van de mannen verslindende, progressieve Keizerin van Rusland leest als een stationsroman en kan niet anders dan entertainende televisie opleveren. Al zijn niet alle critici het daarover eens. Terecht of niet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.