Wie wint ‘The Voice Van Vlaanderen 2021'?

Vanavond is het de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Er zijn nog vijf finalisten in the running. Wie wint de talentenjacht en volgt zo Ibe op? Een overzicht van de vijf finalisten en hun optredens van vorige week. 

 1. Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendarische snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon
  TV

  Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendari­sche snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon

  Weerman Bram Verbruggen brengt een origineel eerbetoon aan collega Frank Deboosere, die vandaag na 36 jaar met pensioen gaat. Een maand lang laat hij z’n snor staan om zo het weerbericht te presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelt Bram in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank.”
 2. “Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’
  TV

  “Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’

  Disney+ pakt uit met een vierdelige docureeks over Ed Sheeran (34). De fans krijgen een unieke inkijk in zijn privéleven en ontdekken ‘zijn verhaal’: hoe een roodharige stotterende jongen uitgroeit tot een popsensatie die voor nokvolle arena’s speelt, maar achter de schermen plots te kampen krijgt met persoonlijke tragedies. “De gezondheid van Cherry was erg slecht. En toen stierf plots mijn beste vriend Jamal.” De Britse zanger is openhartiger dan ooit en onthult een kant van hem, die zijn fans nog nooit eerder hebben gezien.
 1. RECENSIE. ‘Dansaertvlamingen’: “De Instagrampagina is helaas grappiger dan de tv-reeks”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Dansaert­vla­min­gen’: “De Instagram­pa­gi­na is helaas grappiger dan de tv-reeks”

  Op de Instagrampagina ‘Dansaertvlamingen’ lacht Sara Leemans al enkele jaren met hippe stedelingen die op een bakfiets door de stad zoeven en in elk restaurant verontwaardigd hun geduld verliezen als er minder dan twee vegan opties op de kaart prijken. Met succes, zo getuigt het aantal volgers, dat intussen de kaap van 70.000 voorbij is. Een tv-versie kon dan ook niet langer uitblijven. Is de sketch-show, die te bekijken is op Streamz, even hilarisch als de Instagrampagina? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.