VTM
Volledig scherm
© VTM

Wie verschuilt zich achter het masker van Raaf in ‘The Masked Singer’? Dit zijn alle theorieën en tips

TVDe grootste der kraaiachtigen, met een snavel zwart als roet en gigantische gouden vleugels. Wie oh wie zit er toch achter het masker van Raaf in ‘The Masked Singer’? We verzamelen hier alle tips en hints om uw zoektocht te vergemakkelijken.

 1. Hoe Varian Fry duizenden mensen redde van de nazi’s: het echte verhaal achter Netflix-serie ‘Transatlantic’
  PREMIUM
  TV

  Hoe Varian Fry duizenden mensen redde van de nazi’s: het echte verhaal achter Net­flix-se­rie ‘Transat­lan­tic’

  Van Oskar Schindler heeft iedereen sinds Steven Spielbergs film ‘Schindlers List’ uit 1993 al gehoord. Het verhaal van de Amerikaanse journalist Varian Fry, die tijdens WO II ook heel wat mensen uit handen van de nazi’s redde, is veel minder gekend. Maar daar komt nu verandering in met de Netflix-miniserie ‘Transatlantic’. ‘Primo’ doet het waargebeurde verhaal uit de doeken.
 2. “Koen Crucke is een slechte verliezer. Hij zou beter wat discreter zijn over zijn afscheid van Samson en Marie”
  Mediawatchers

  “Koen Crucke is een slechte verliezer. Hij zou beter wat discreter zijn over zijn afscheid van Samson en Marie”

  Vorige week raakte bekend dat Koen Crucke, alias meneer Spaghetti, niet meer mag meedoen in de kerstshows van Samson en Marie. Crucke liet zijn ongenoegen daarover duidelijk merken in het VTM NIEUWS. Een misplaatste reactie, vindt televisiejournalist Mark Coenegracht. “Hij moet niet verbaasd zijn dat hij eruit geschreven is, er is een tijd van komen en van gaan”, vertelt hij in de podcast ‘De Mediawatchers’. Showbizzjournaliste Desna Lespinoy kon het dan weer niet droog houden toen het nieuws bekend raakte: “Ik begrijp dat alles eindig is, maar ik heb toch een traantje weggepinkt.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van de podcast.