Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen. © SBS

Wie is Vlaamse zakenman die 2,5 miljoen over heeft voor Antwerps huis? “In mijn garage staat een haardvuur”

Bart Goovaerts (56) is volbloed ondernemer. Vastgoed, haardvuren, staalwerk, drones: ze maken hem succesvol. Zó succesvol, dat hij zonder ook maar een cent te lenen 2,5 miljoen euro kan leggen voor een nieuw huis in het Antwerpse. Zelfs zijn auto’s zitten er warmpjes in: zij staan thuis in Zedelgem netjes geparkeerd naast een open haard. 

33 reacties

 • dirk Driessens

  2 jaar geleden
  Laat hem gelukkig zijn ... als dat zijn ultieme kan bereiken hij geeft Het zelfde lot hoor de zelfde 6 planken 2m onder de grond ...
 • geert bernaert

  2 jaar geleden
  Durven ondernemen mogen we allen. De meeste kunnen geen café rendabel houden. Daarom... wat zijn we zonder ondernemers die... werkgevers zijn, net als Willy Naesens. Als ze dan nog veel geld spenderen in eigen land..... dan worden er nog eens mondjes gevuld. Erger met diegene waaronder vele politici die op de Kaaiman hun geld ingraven. Ben zelf geen zelfstandige, maar met en voor velen gewerkt. We zien enkel de glitter. Ga maar eens de rechtbank v Koophandel kijken baar de falingen.
 • ETIENNE BOECKX

  2 jaar geleden
  Meneer zijn auto staat in een verwarmde garage ! Wat een arrogantie ! Wij moeten besparen op energie en deze meneer mag met de energie sossen ! Tijd om die rijke arrogantie aan te pakken.
 • koen heerman

  2 jaar geleden
  En ik moet met mijn eurotje 4 betalen om antwerpen binnen te komen, en heel leuk dat ze het er goed inwrijven op tv!!! Zal mijn eurootje vier vanaf nu elke morgen lekker laten warmdraaien!!!
 • Maria de swert

  2 jaar geleden
  Mensen mogen rijk zijn , maar waarom daarmee in de media willen komen , dan stel ik mij grote vragen over wie je bent en wat je daarmee wilt bereiken , er zijn rijke mensen genoeg en daar hoor of zie je niets van , een vorm van arrogantie misschien ,spijtig !
 1. Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’
  Play
  TV

  Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

  In de volgende aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ zien we Kelly die af en toe durft te rijden nadat ze gedronken heeft. Haar vriendinnen willen hier komaf mee maken. Tijdens een voorstelling, wordt ze op het podium geroepen en van dichtbij met de gevolgen van dronkenschap geconfronteerd. De volgende boodschap wordt zeker duidelijk bij het kijken van de video: Groot gelijk dat je nuchter rijdt.
 2. IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie
  Showbizz
  95

  IN BEELD. Kleding­stijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

  Hét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.