Wat Een Dag
Volledig scherm
© Wat Een Dag

Wie is Davy Parmentier, de host van de nieuwe VTM-talkshow die totaal onverwacht op antenne ging?

TVEén had ‘Vandaag’ met Danira Boukhriss Terkessidis, bij VIER vulden Gert Verhulst en James Cooke de late avond met ‘Gert Late Night’. Nu is het de beurt aan VTM: de zender lanceerde gisteren plots onaangekondigd ‘Wat een dag!’, de gloednieuwe talkshow van Davy Parmentier (36). Maar wie is hij eigenlijk?  

4 reacties

 • hendik krister

  2 jaar geleden
  Kijk liever naar terzake en de afspraak, en dan slapen, ipv nog es korte nachten te hebben
 • Kelly Verlinden

  2 jaar geleden
  Kunnen ze echt niets beters verzinnen? Vlaanderen is te klein voor drie late night talk shows. De inspiratie is weer ver zoek.
 • Adriaan De Backer

  2 jaar geleden
  Nog een talkshow erbij...Ondertussen ben ik al enkele jaren afgehaakt ....want ik werd de zo gezegde en zelfverklaarde BV's ondertussen wel zo stilaan beu...komt er nog eens bij dat Vlaanderen een zeer kleine vijver heeft om in te vissen ....wat maakt dat je bij het zappen wel telkens en keer op keer weer opnieuw weer dezelfde gezichten ziet. Ooit in een ver verleden had Jan Van Rompaey eens een talkshow of programma waarin de gewone burger aan bod kwam, waarom niet opnieuw dat concept ?
 • Liesbet willems

  2 jaar geleden
  Gisteren er bij toeval bij uitgekomen. Vond er niks aan. Of het nu een proef uitzending was of niet, ik kijk er niet meer naar. Ander en beter
 1. Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reünie
  TV

  Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen en wij hebben dan ook de strafste uitspraken uit het tweede deel van de reünie op een rij gezet.
 2. Relletje in superheldenland: “Batman mag geen orale seks hebben, helden doen dat niet”
  TV
  1

  Relletje in superhel­den­land: “Batman mag geen orale seks hebben, helden doen dat niet”

  Heibel in de wereld der superhelden: Batman mag van producenten DC Studios en Warner Bros. geen orale seks hebben met zijn vriendin, Catwoman. Dat bleek nadat de studio een scène liet schrappen uit een animatiereeks voor volwassenen. “Helden doen dat niet”, klinkt het. Nu worden de makers niet alleen uitgelachen, maar ook veroordeeld. “Wat een dubbele standaard, want de vrouwelijke personages doen het wél.”
 3. RECENSIE. ‘Physical’: 80's nostalgie met weinig om het lijf
  KIJKGIDS

  RECENSIE. ‘Physical’: 80's nostalgie met weinig om het lijf

  Een getormenteerde huisvrouw met een zelfbeeld dat aan flarden ligt, wiens leven drastisch wordt omgegooid wanneer ze aerobics ontdekt. Qua redenen om enthousiast te worden, kan de Apple TV+-reeks ‘Physical’ op papier alvast tellen. Al is deze dramatische komedie een stuk anders dan wat de kitscherige kaft doet vermoeden. Moet u deze reeks streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.