© VRT - Charlie De Keersmaecker
Volledig scherm
© © VRT - Charlie De Keersmaecker

Wetstraatjournaliste Goedele Devroy wordt nieuwe leading lady van ‘Villa Politica’

TVVanaf donderdag 23 september neemt wetstraatjournaliste Goedele Devroy (53) in ‘Villa Politica’ de fakkel over van Linda De Win. Dat maakte ze zonet bekend in de ‘De Zevende Dag’. Goedele maakt sinds 2004 deel uit van de politieke redactie van VRT NWS, waarvoor ze geregeld verslag uitbrengt vanuit de Wetstraat. 

9 reacties

 • alfons schouwaerts

  1 maand geleden
  Hopelijk kan zij wel een neutraal standpunt innemen en politischie van welke partij ook laten uitspreken, niet zoals gisteren tijdens de voka conferentie
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Sorry, mr Vernist, niet akkoord, Linda was ongelooflijk gedreven. Ik wens Goedele veel geluk en hopelijk wordt ze niet te veel vergeleken met haar voorgangster
 • Louise janssens

  1 maand geleden
  ik zal Linda De Win missen
 • Philip Colpaert

  1 maand geleden
  Ze zal dat goed doen. Lynda zal snel vergeten zijn.
 • Christiaan Vernist

  1 maand geleden
  Zal wel goed komen. Slechter dan Linda is praktisch niet mogelijk.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Klopjacht: “Een videospel, maar dan in het echt”
  Play
  Showbits

  Klopjacht: “Een videospel, maar dan in het echt”

  Verstoppertje spelen, maar dan in het echt. Dat is het opzet van het nieuwe programma ‘Klopjacht’, vanaf maandag op Play4. De kandidaten moeten alles doen om volledig van de radar te verdwijnen. Onderduiken dus, geen cash afhalen, alle sociale media vermijden. Om dan te worden opgejaagd door echte topspeurders. Camerabeelden checken, huiszoekingen, achtervolgingen, het zit er allemaal in. Axel Daeseleire praat alles aan elkaar. Wie is de politie te slim af en wie valt meteen door de mand? Desna en Senne spreken al met de kandidaten en polsen naar hun strategie. Kom er alles over te weten in een nieuwe Showbits Video.