Jurylid Jeroom en kandidaat Wesley Sonck
Volledig scherm
Jurylid Jeroom en kandidaat Wesley Sonck © VIER

Wesley Sonck ‘pissed’ over de (ongepaste) grappen over zijn knappe dochter: de hoogtepunten van aflevering 32 van ‘De Slimste Mens’

TVEens topsporter, altijd topsporter. Kijk maar naar Wesley Sonck. Competitiebeestje in hart en nieren. Op de groene mat. In de discussie aan de tafel van ‘Extra Time’. Of in de zetel van ‘De Slimste Mens’. Verliezen staat niet in het woordenboek van Sonck. Getackeld worden evenmin. Letterlijk of figuurlijk. En dus zag je in de laatste ‘gewone’ aflevering hoe Sonck zich niet prettig voelde toen hij niet goed speelde en bovendien werd bestookt door niet altijd even fijnzinnige opmerkingen van juryleden Jeroom en Rik Verheye. Grapje, Wesley. Not, dus. Pas na afloop van de quiz kon hij er om lachen.

5 reacties

 • Patrick Moers

  2 maanden geleden
  Allemaal mooi op voorhand papier gezet wat ze moeten zeggen. Kan er niet meer mee lachen. Sorry. 
 • luc Vekens

  2 maanden geleden
  Het is een mooi programma maar als het begint en wij zien die Jeroom zitten in de jury gaat de TV onmiddellijk op een andere post. Die vent denkt gewoon dat hij 'DE' man is.
 • LUDO SPRANGERS

  2 maanden geleden
  Liesbeth van Impe , perfecte filmpjes aangeboden en de twee anderen wisten niet veel zodat je perfect kan aanvullen. Misschien nog een bevordering bij de krant. The show must go on! Het zijn al goeie die willen deelnemen aan dit spel!
 • André Degrote

  2 maanden geleden
  Heb ook bedenkingen bij de vragen die de deelnemers krijgen. Bij sommige spotgemakkelijk. Hoe wordt dit gekozen, dat zou ik graag weten. Wordt dit geloot? Iemand antwoord? 
 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Het niveau van de juryleden is beneden alle peil. Maar wie zulke foto's post zoekt aandacht  en krijgt dan ook aandacht, dat is de keerzijde van de medaille. Het leverde haar geen windeieren op.
 1. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"