Andy Peelman probeerde van z'n spinnenfobie verlost te raken in 'Ze Zeggen Dat'.
Volledig scherm
Andy Peelman probeerde van z'n spinnenfobie verlost te raken in 'Ze Zeggen Dat'. © VTM

Werkt hypnose echt? Andy Peelman probeert van z’n spinnenfobie af te raken in ‘Ze Zeggen Dat’

TVZe zeggen dat hypnose quatsch is, dat menstruatie nog altijd een groot taboe is en dat vrouwen niet grappig zijn. Of al die beweringen ook effectief kloppen, onderzochten Dina Tersago (42) en Andy Peelman (38) donderdagavond op VTM. 

2 reacties

 • kris deka

  3 maanden geleden
  Als Andy nu niet altijd zo zou moeten overdrijven dan zou het programma wat plezanter en serieuzer zijn..
 • S D

  3 maanden geleden
  Ik ben van mijn spinnenfobie af door op een tentoonstelling 2 tarantula's op mij te laten zetten. Uiteraard na een voorzichtige kennismaking.
 1. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 3. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.