VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Wendy Van Wanten geeft nieuwe details over onbekende vader van Clement: “Het was oprechte liefde”

TVHaar voormalige manager en boezemvriend Danny De Waele, Prins Laurent of toch iemand anders? Al meer dan twintig jaar verzwijgt Wendy Van Wanten (61) de identiteit van de vader van haar tweede zoon Clement (21). In ‘Het huis’ gaat ze er nog een keer dieper op in. “Zeven jaar heb ik met die liefde geworsteld.”

40 reacties

 • willy zachel

  1 jaar geleden
  En toch vind ze toch altijd iets om media aandacht te proberen krijgen !! Dat haar tijd al héél lang voorbij is lijkt ze niet te begrijpen ??
 • Tony Boelen

  1 jaar geleden
  Mag de vader omgaan met hun kind ? En anders om ook ?
 • Jean-marie Van Doren

  1 jaar geleden
  Allle, straks gaat ze nog een tweede Delphine worden.
 • Lode vleminckx

  1 jaar geleden
  Aandacht aandacht in de hoop op kassa kassa.
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Met mondjesmaat beetje bij beetje eens iets rondstrooien; zo blijf je een BV ook al is de glorietijd al lang voorbij. Is dat niet triestig?
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).