VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Wendy Van Wanten geeft nieuwe details over onbekende vader van Clement: “Het was oprechte liefde”

TVHaar voormalige manager en boezemvriend Danny De Waele, Prins Laurent of toch iemand anders? Al meer dan twintig jaar verzwijgt Wendy Van Wanten (61) de identiteit van de vader van haar tweede zoon Clement (21). In ‘Het huis’ gaat ze er nog een keer dieper op in. “Zeven jaar heb ik met die liefde geworsteld.”

40 reacties

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  En toch vind ze toch altijd iets om media aandacht te proberen krijgen !! Dat haar tijd al héél lang voorbij is lijkt ze niet te begrijpen ??
 • Tony Boelen

  2 maanden geleden
  Mag de vader omgaan met hun kind ? En anders om ook ?
 • Jean-marie Van Doren

  2 maanden geleden
  Allle, straks gaat ze nog een tweede Delphine worden.
 • Lode vleminckx

  2 maanden geleden
  Aandacht aandacht in de hoop op kassa kassa.
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Met mondjesmaat beetje bij beetje eens iets rondstrooien; zo blijf je een BV ook al is de glorietijd al lang voorbij. Is dat niet triestig?
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Ik ben stom geweest”
  Play
  TV
  3

  Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Stom geweest”

  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. In de aflevering van zaterdagavond was dat moment te zien. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Uiteindelijk werd de keuze haar uit handen genomen: ze werd naar huis gestemd door de kijker.