Gunther en Janice uit 'Friends'.
Volledig scherm
PREMIUM
Gunther en Janice uit 'Friends'. © Warner Bros. / RV

Wat ze niet onthulden tijdens de reünie: hoe zou het nog zijn met Gunther, Janice en andere personages uit ‘Friends’?

TVWaar Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schimmer de laatste tijd mee bezig zijn, weten we als geen ander - dankzij de recente ‘Friends’-reünie. Maar wat met de man die hen jarenlang koffie serveerde in Central Perk? En waar is de vrouw met de nasaalste stem ter wereld eigenlijk gebleven? En hebben de vele exen van Ross al iemand gevonden die hun naam correct zei voor het altaar? Wij plozen uit hoe het nog is met de minder bekende acteurs uit de reeks. 

2 reacties

 • gustaaf carpels

  3 maanden geleden
  Tja dat gebeurt veel he zeker met tv reeksen
 • Marcel Geeroms

  4 maanden geleden
  En Acteur Paul Rudd ? Hij speelt de personage Mike Hannigan in Friends die uiteindelijk trouwt met Phoebe Buffay. Zijn Hollywood carrière is veel grootser geworden dan de hoofdcast van Friends met Antman in de Marvel Universe als uitschieter in film blockbuster termen. Hij is binnenkort zelfs als hoofdacteur te genieten in de nieuwe Ghostbusters film! Alleen Jennifer Aniston's Hollywood carrière komt in zijn buurt.
 1. Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflixreeks ‘Diamonds’ in diamantkwartier van Antwerpen
  TV

  Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflix­reeks ‘Diamonds’ in diamant­kwar­tier van Antwerpen

  Het was vanochtend druk in de Antwerpse ‘Diamond Square Mile’, want de opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn hier gestart. Onder meer Kevin Janssens draaide er zijn eerste scènes voor dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma. Diamonds is een reeks voor Eén en Netflix en wordt gemaakt door productiehuis De Mensen in coproductie met Keshet International uit Israël.