VTM
Volledig scherm
© VTM

"Wat een teleurstelling": 'Familie'-kijkers willen de 'oude' Cédric terug

Cédric ziet er sinds een goeie maand ánders uit in 'Familie'. Logisch, hij wordt nu gespeeld door Yanni Bourguignon (19). Een opvallende verandering, die de kijkers van de soap niet onberoerd laten. Volgens TV Familie willen heel wat fans hun oude vertrouwde 'Cédric' terug.  

14 reacties

 • Unicorn Hawk

  5 jaar geleden
  Over flaters gesproken: een paar maand geleden reed Linda in een elektrische wagen. Toen ze wegreed maakte hij het geluid van een verbrandingsmotor (starten, geluid van de motor),... bij een EV hoor je enkel de banden!!! De nieuwe Benny speelt de rol van onnozel en lui klusserke beter dan Roel Van der Stukken. De Dewulfs en Coppens zijn soms meer in beeld en worden talrijker dan familie Van den Bossche (want ze verdwijnen één voor één de serie),...tijd voor naamsverandering van de serie???
 • anita van dyck

  5 jaar geleden
  Ik zie ook liever Cedric spelen, De nieuwe laat zo geen emoties zien. Maar laten we hem een kans geven, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd en iedereen moet leren.
 • Hanne De Moor

  5 jaar geleden
  Geef die jongen toch een kans! Als ze ieder personage uit een serie moeten schrijven doordat de eerste acteur of actrice ermee stopt dan bestonden Familie en Thuis al niet meer!
 • Kelly Stroobants

  5 jaar geleden
  Jammer dat ze zoveel personages veranderen en wegschrijven in familie .
 • jean petermans

  5 jaar geleden
  Opnieuw fout in familie,, Amelie kwetst haar linkerhand en nadien is er een verband aan haar rechterhand