Wat een ravage: dit huurhuis werd amper 8 maanden bewoond door jong gezin

109 reacties

 • krista notelaars

  1 jaar geleden
  Men moet eerst en vooral goed kijken wie je erin laat wonen, vragen achter hun loonbrief, bankuittreksels, contact vroegere verhuurder, enz. als ze dat niet willen of kunnen tonen, ze niet laten huren dit is al een stuk veiliger maar 100% zeker ben je nooit.
 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  onroerend goed kopen om te verhuren ? dé slechtste investering die je kunt doen ! ... NJ
 • Rudi Charlier

  1 jaar geleden
  Huurders verplichten om mee op te kuisen. Kan deel uitmaken van hun leerproces om in het vervolg op te ruimen en te kuisen.
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  Hulp nodig , ik denk dat in zo een gevallen geen hulp nodig is want gaat geen enkel nut hebben .
 • Carine Vaye

  1 jaar geleden
  Niet veroordelen aub. Men kent het denken niet van mensen, hoe en waarom.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Beslis zelf mee welk koppel een huis cadeau krijgt in ‘Huis Gemaakt’: Dina Tersago zoekt vrijwilligers voor een kijkdag
  Play
  TV
  1

  Beslis zelf mee welk koppel een huis cadeau krijgt in ‘Huis Gemaakt’: Dina Tersago zoekt vrijwilli­gers voor een kijkdag

  De drie koppels van ‘Huis Gemaakt’ leveren nog enkele weken bloed, zweet en tranen om ‘hun’ pand van onder tot boven te verbouwen. Tijdens een bloedstollende finale mag binnenkort slechts één van hen de sleutels van dat pand in Antwerpen, Beringen of Boortmeerbeek in ontvangst nemen. Wie dat wordt, mogen de kijkers zelf mee beslissen. In de aflevering van vanavond lanceerde Dina Tersago een oproep voor de kijkdag in de verschillende panden.