VIER
Volledig scherm
© VIER

Wat een finale: kandidaat verprutst het helemaal in ‘De Slimste Mens’ en zal zich één antwoord nog lang herinneren

TV‘Hoerenchance’. Zo omschreef acteur Bart Hollanders het halve mirakel dat hem redde van een nagenoeg zekere exit uit ‘De Slimste Mens’. Wat nieuwkomer Sven De Ridder bezielde om bij vier goede antwoorden over Phil Collins te stoppen en zo vergat het evidente woord ‘Genesis’ te melden, is een raadsel dat nooit een antwoord zal krijgen.

2 reacties

 • Suzan Ruyssers

  2 jaar geleden
  Prima “juryleden“. Gevat en nooit beledigend. Jeroom mag thuisblijven met zijn “humor”. Leukste “slimste” zonder.
 • leen hanssens

  2 jaar geleden
  Het ligt er dikwijls vingerdik op dat bepaalde kandidaten zich er uit laten spelen.
 1. Wim Helsen openhartig: “Relatie met mijn vader pas goed sinds hij gestorven is”
  TV

  Wim Helsen openhartig: “Relatie met mijn vader pas goed sinds hij gestorven is”

  Wim Helsen kwam in ‘De Cooke & Verhulst Show’ zijn nieuwe zaalshow ‘Niet mijn apen niet mijn circus’ voorstellen. In de voorstelling heeft hij het onder andere over de moeilijke relatie met zijn vader. “Onze band was moeilijk. We hadden een moeilijke band tot hij gestorven is", zegt Helsen. “Veel van de dingen die ik zelf meedraag, die mij in de weg zitten om gelukkig te zijn, dat zijn dingen die ik onbewust heb meegekregen van mijn vader. Ik zag dat vroeger niet, ik zag hem alleen maar als een lastigaard. Nu is er verzoening en liefde.”
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.