Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat als 'Wat als?' eenmalig terugkeerde?

TV"Er komt een eindejaarsgeschenkje", beloofde Tim Van Aelst (foto) op de bank bij Davy Parmentier in 'Wat een dag'. En de tv-maker houdt woord, want binnenkort maakt zijn populaire programma 'Wat als?' een comeback met een eenmalige kerstaflevering. 

0 reacties

 1. Julie Vermeire neemt haar papa mee op roadtrip door zijn verleden: “Ik wist niet dat hij ook in het vijfde middelbaar bleef zitten”
  TV

  Julie Vermeire neemt haar papa mee op roadtrip door zijn verleden: “Ik wist niet dat hij ook in het vijfde middelbaar bleef zitten”

  Dat Jacques Vermeire op 27 mei 70 wordt, wil geen enkele zender zomaar laten passeren. VTM en VRT halen deze maand herinneringen boven en Play4 blijft niet achter. Morgen start er ‘Hit The Road Jacques’, waarin Julie Vermeire samen met haar papa Vlaanderen doorkruist en halt houdt bij de plekken die zijn leven kleurden. “Een bezoek aan het huis van zijn bompa deed hem echt iets.”
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge