Dit was de finale van ‘Game of Thrones’.
Volledig scherm
Dit was de finale van ‘Game of Thrones’. © HBO

Was dit de grootste anticlimax uit de tv-geschiedenis?: aflevering 6 van ‘Game of Thrones’ in vogelvlucht

TVEindelijk weten we het dan, wie er op de felbegeerde IJzeren Troon van ‘Game of Thrones’ terecht is gekomen. Ook al zaten we acht jaar lang achter dat kleine stukje kennis aan, we moeten nu toegeven dat het niet echt bevredigend is. In een laatste 80 minuten vol rare wendingen, vragen we ons af of we zonet naar de grootste anitclimax uit de tv-geschiedenis hebben gekeken. Dit is de finale aflevering van ‘Game of Thrones’ - en alles wat er al dan niet aan mankeerde - in drakenvlucht. En je weet het, pas op voor spoilers! Ook al zou je ze misschien zelfs niet geloven als je ze zag...

13 reacties

 • Stef Geentjens

  2 jaar geleden
  Waarom was Cersei zwanger omdat ze misschien gewoon zwanger was ni meer of minder niet alles moet een reden hebben toch? Waarom is er nog een Night’s Watch? Wat is hun doel? There must always be a place for bastard, or banished men. Waar is Daario Naharis, euh nog steeds in de straten van mereen veilig aan het houden samen met de 2000 Second Sons zoals Daenerys bevolen heeft. Waar zijn al die Dothraki heengegaan? Op avontuur in westeros? Of ze hebben nieuw land gekregen van bran?
 • maarten mouton

  2 jaar geleden
  Het 8ste seizoen lijkt op een beginscript van een film waar ge in grote lijnen schrijft hoe de film gat zijn zonder nunance of diepgang in.
 • Bram De Rycke

  2 jaar geleden
  Enkele fouten in dit overzicht. Jammer dat dit artikel niet door een kenner van Game of thrones geschreven werd.
 • Sharon Vandewaetere

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe goed alle afleveringen in de voorbije 7 seizoenen waren en hoe slecht ze eindigen. Da’s het slechtste van het slechtste wat ik ooit gezien heb. Dat Daenerys zou sterven, dat was logisch. Maar dat Jon nu verbannen wordt naar de Muur, dat begrijp ik totaal niet. Waarom 8 seizoenen een verhaal opbouwen over de Targuaryens en hoe zij de rechtmatige troonopvolgers zijn, dan Jon die de enige echte koning moet zijn en hem dan laten verbannen naar de Muur door zijn eigen ‘broer’ Bran.
 • Pepijn Defever

  2 jaar geleden
  Enkele opmerkingen bij dit overzicht: - geen ijzeren maar een gouden hand - geen sneeuw maar as in kingslanding - de muur is niet kapot bij castle black, maar een 100tal kilometers verder aan de kust. als je een overzicht maakt.. doe het dan goed
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand