Deze vier acteurs verdwijnen binnenkort uit 'Familie'.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze vier acteurs verdwijnen binnenkort uit 'Familie'. © VTM/DB

Waarom ‘Familie’ aan een verjongingskuur bezig is: “Het gaat om een buikgevoel”

TVOpnieuw een bommetje in soapland. Na Martine Jonckheere (65) en Gunther Levi (45) hebben nu ook Hilde Van Haesendonck (68) en Ludo Hellinx (66) hun ontslagbrief bij ‘Familie’ gekregen. Hun personages Jenny en Patrick verdwijnen in de loop van dit seizoen. En zo verjongt de cast verder. Ook bij concurrent ‘Thuis’ duiken er alsmaar meer verhaallijnen over studerende jongvolwassenen op. Vorig seizoen liep er in beide soaps amper één student rond. Vandaag zijn er dat samen al 10. “We hebben die categorie iets te lang verwaarloosd.”

57 reacties

 • renya witz

  1 maand geleden
  Jongeren is 1 zaak maar breng aub interessante verhaallijnen en niet de saaie dialogen die er nu zijn, niks spannend aan, die jeugd.
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Het is pijnlijk dat uitgerekend de jonge boomers in mei68 scandeerden: "Ouderen moeten zwijgen en luisteren naar de jeugd, want de jeugd is de toekomst!" Nu deze boomers zélf ouderen geworden zijn, worden ze inderdaad genadeloos de mond gesnoerd. De jeugd van tegenwoordig vergeet echter 1 ding: de toekomst van de jeugd is ... de ouderdom. Wat meer eerbied en gezag voor de ouderen (zo oud als de mensheid, in alle culturen), zouden welkom zijn, ook in het Westen!
 • bart hermans

  1 maand geleden
  Word helemaal zoals w817 op Ketnet😂
 • MARLENE LOOS

  1 maand geleden
  Spijtig dat oudere kijkers waarschijnlijk zullen afhaken na zoveel jaren. De tieners en jeugd zullen echt niet naar familie overstappen, die hebben hun eigen programma's. En er zijn er al genoeg voor hen. Zomaar verhaallijnen helemaal omgooien, wat een vreemd gedacht. Misschien de nieuwe lichting schrijvers ook beter ontslaan.
 • inge samyn

  1 maand geleden
  Een familie met jongeren . Bisaar
 1. James vindt het eerste liefje van Gert Verhulst terug: “35 jaar geleden dat ik haar gezien heb”
  Play
  TV
  19

  James vindt het eerste liefje van Gert Verhulst terug: “35 jaar geleden dat ik haar gezien heb”

  Donderdag maakt Gert Verhulst (53) z'n opwachting in de laatste aflevering van ‘James, de musical’. Daarin praat de Studio 100-baas over z'n Franse vriendin. “Karine was mijn eerste liefde, we woonden ook samen in België. Maar onze relatie werd uiteindelijk een grote stressboel en bleef niet duren.” De twee hebben elkaar al 35 jaar niet gezien, maar James heeft een verrassing voor Gert in petto, want hij zocht en vond Karine.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.