De cast van ‘Downton Abbey’
Volledig scherm
De cast van ‘Downton Abbey’ © RV

Vuile kostuums, stinkend eten en een erg populair kasteel: ‘Downton Abbey' wordt tien jaar oud

TV10 jaar geleden ging de Britse historische reeks ‘Downton Abbey’ in première op BBC. De zes seizoenen van de reeks werden bekroond met onder meer drie Golden Globe Awards en 15 Emmy Awards, en de eerste film bracht meer dan 160 miljoen euro in het laatje. Nu er een tweede film aangekondigd werd, is de reeks rond de familie Crawley relevanter dan ooit. 

3 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  1 jaar geleden
  Één van de mooiste series die er ooit gemaakt zijn.Een waar plezier en genot om naar te kijken.Je gaat er helemaal in op en de tijd vliegt voorbij.Prachtige locaties en topcast!
 • Christel Bastiaens

  1 jaar geleden
  Geweldig kijk er al na uit . Dit is iets waar je echt van kan ontspannen .
 • Robert Boxtaele

  1 jaar geleden
  Britse series, van welke aard ook, zijn door de jaren heen allemaal wereldwijd bekeken en gesmaakt omwille van de degelijkheid waarmee ze gemaakt worden en hun intrigerende verhaallijnen.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.