Sergio Herman en Marco Borsato
Volledig scherm
Sergio Herman en Marco Borsato © vtm

VTM zendt aflevering ‘Sergio over de grens’ met Marco Borsato toch uit

TVDe aflevering van ‘Sergio over de grens’ waarin Sergio Herman (51) op reis gaat met Marco Borsato (55) wordt dan toch uitgezonden. VTM hield dat tot nu toe in het midden omdat de Nederlandse zanger dit najaar in opspraak kwam wegens beschuldiging van seksueel misbruik van een minderjarige. Maar nu heeft de zender de knoop toch doorgehakt.

31 reacties

 • Peter Van den broecke

  4 maanden geleden
  Vtm moet geen rechter spelen
 • karel daneels

  4 maanden geleden
  ze willen tegenwoordig allemaal heiliger zijn dan de paus. terwijl ze zelf rustig verder doen er doemen met de dag meer en meer schijnheiligen en smoeletrekkers op .niet meer aan te zien en te aanhoren. en op het moment zelf of kort er na zijn ze niet thuis niet te geloven
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Ge kunt alleen maar respect hebben naar de hollandse zenders die het stil leggen. Onze Walter van het rad van fortuin was toch ook zone goeie. Tijden zijn dus nog niet veranderd.
 • Bart Denolet

  4 maanden geleden
  Polutnik Roland weet blijkbaar meer van de zaak en weet al dat Marco schuldig is. Echte dossierkennis waarschijnlijk... Mr. Polutnik, iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is, en wel met echte feiten uit een gerechtelijk dossier en niet met zogezegde feiten uit de media.
 • Christel Belis

  4 maanden geleden
  Uiteraard! Hij is onschuldig zolang het niet bewezen is! Ik kijk met veel plezier.