Bestemming X
Volledig scherm
Bestemming X © VTM

VTM wil Vlaanderen warm maken voor het mysterieuze ‘Bestemming X’

TVEen gitzwarte pagina, met op de achtergrond een stadsplan, vier pijlen die naar het hart van de pagina verwijzen. En verder enkel de vraag ‘Waar ben jij op 20/02?’, het onduidelijke ‘Bestemming X’ en onderaan de advertentie het logo van VTM.

13 reacties

 • Gilberte Doms

  1 maand geleden
  Daar gaan we weer Het zoveelste BV programma. Moet toch fantastisch zijn op kosten van VTM je wat amuseren en er nog aan verdienen ook. Waar je vroeger nog nooit iets van had gehoord die hun face zie je nu bijna elke dag op TV.
 • Lutgarde Vanlangenaeker

  1 maand geleden
  Ik vind het wel leuk besteming x ik wil wel graag meedoen om te raden waar ze terecht komen .
 • Marko Decandt

  1 maand geleden
  Lijkt me een 'de mol' achtig programma. Ik haat de mol, dus deze zal hoogstwaarschijnlijk aan mij voorbijgaan.
 • Melissa Joos

  1 maand geleden
  Vandaag kaartje gekregen met de vlag van Noorwegen in het Duits Grusse de aus Italien.
 • Nathalie Neyens

  1 maand geleden
  Barcelona
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.