'Cupido Ofzo'
Volledig scherm
'Cupido Ofzo' © VTM GO

VTM verschuift ‘Cupido Ofzo’ naar het voorjaar

TVVerrassend nieuws vanuit VTM. De zender haalt ‘Cupido Ofzo’ uit het zendschema. Het datingprogramma voor jongeren met een beperking wordt evenwel niet afgeblazen, maar komt in het voorjaar terug. “Met deze verschuiving wil VTM dit hartverwarmende programma alle kansen bieden”, klinkt het aan de Medialaan. 

8 reacties

 • Lieselot Longé

  1 jaar geleden
  Jammer, want ik vind het concept van het programma erg goed :)!
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Kunnen ze niet nog een zender bijmaken waar alleen herhalingen op uitgezonden worden . Dan kunnen we zelf beslissen of we die willen zien .
 • Tim Van Acker

  1 jaar geleden
  Zo een prachtig en hartverwarmend programma, ze zouden het beter uitzenden na een programma dat veel kijkers trekt, op zondag bv. en niet zo laat op de avond.
 • Kim Nannan

  1 jaar geleden
  En dan maakt het weer plaats voor herhalingen.
 • William Helsen

  1 jaar geleden
  Omdat het een kijkcijferflop is. SBS 6 heeft met dezelfde formule nog minder kijkers in NL.
 1. “Ze sloegen met hun hoofd tegen de spijlen van hun bedje”: deze drieling werd het slachtoffer van een sinister onderzoek
  PREMIUM
  TV

  “Ze sloegen met hun hoofd tegen de spijlen van hun bedje”: deze drieling werd het slachtof­fer van een sinister onderzoek

  Het zal je maar overkomen: toen Bobby Shafran op straat werd aangesproken als ‘Eddy’, bleek hij plots een tweelingbroer te hebben. Hun hartverwarmende verhaal haalde alle kranten, waarop een dérde persoon zich kwam melden. Een drieling met exact hetzelfde DNA, maar ze kenden elkaar van toeten noch blazen. Ze bleken het slachtoffer van een schimmig onderzoek, dat zo bizar was dat Netflix er de docu ‘Three Identical Strangers’ over maakte. “De officiële resultaten mogen niet vrijgegeven worden voor... 2066.”