Onder meer Gene Bervoets en Koen De Graeve spelen een hoofdrol in 'De Kraak'.
Volledig scherm
Onder meer Gene Bervoets en Koen De Graeve spelen een hoofdrol in 'De Kraak'. © ZDF

VTM-reeks ‘De Kraak’ al te zien in Duitsland, bij ons nog steeds geen uitzenddatum

TVVlaamse acteurs als Gene Bervoets (65) en Koen De Graeve (49) schitteren de komende weken in de Duitse huiskamers. De reeks ‘De Kraak’, waarin het duo een hoofdrol speelt, is namelijk in première gegaan op zender ZDFneo. En da’s opmerkelijk, want de VTM-serie wacht bij ons nog steeds op een uitzenddatum.

0 reacties

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”
  Mediawatchers

  “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”

  Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ ging de afgelopen weken al gretig over de tongen. Onlangs verlieten nog twee dames het erf van hoefsmid Raphaël na een uit de hand gelopen ruzie en kandidate Lieze wil sinds kort niet meer bij boer Jef slapen. “De makers van het programma hebben gezocht naar meer conflict”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Dat is goed voor de televisie, maar slecht voor de liefde”. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de podcast.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’
  PREMIUM
  TV

  “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’

  Na een verplichte pauze vorige week - de Rode Duivels speelden én wonnen een kwalificatieduel tegen Zweden - is ‘The Masked Singer’ helemaal terug. Nog zeven figuurtjes zijn in de running: vijf mannen en twee vrouwen. Maar wie zit er volgens onze redacteur in de pakken? En wie doet hem plots twijfelen? We zetten alle hints en tips op een rijtje “We hebben een nieuwe verdachte voor Hippo, en let op die typische houding van Tovenaar, dat is een grote hint.”
 3. MEDIAWATCHERS. “Dat een schrijnwerker zo kan klungelen... doen ze het erom in ‘De mol’?”

  MEDIAWAT­CHERS. “Dat een schrijnwer­ker zo kan klungelen... doen ze het erom in ‘De mol’?”

  De zoektocht naar De Mol is intussen goed en wel begonnen. Echte speurders hebben het ongetwijfeld al gemerkt: er wordt behoorlijk wat geklungeld dit seizoen door de kandidaten. Is dat een tactische zet? “Soms staat iedereen er een beetje bij als een kip zonder kop’, vindt showbizzjournaliste Desna Lespinoy in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Het lijkt wel of sommige deelnemers het erom doen”. Luister hierboven naar de volledige aflevering.