LEGO MASTERS en The Masked Singer zijn twee van de nieuwe programma's die worden gelanceerd.
Volledig scherm
LEGO MASTERS en The Masked Singer zijn twee van de nieuwe programma's die worden gelanceerd. © VTM

VTM lanceert tweede zender: mix van meer gedurfde Vlaamse en internationale programma’s

TVDe Vlaamse kijker krijgt een tweede VTM.'VTM 2' - een werktitel - moet een grote zender worden en zal een mix van wat meer gedurfde Vlaamse en internationale programma's uitzenden. Naast VTM GO start DPG Media, het moederhuis van VTM, ook met wat nu nog de 'Vlaamse Netflix' heet. Met de prestigieuze Vlaamse reeks 'De Bende van Jan de Lichte' als eerste grote trekker.

48 reacties

 • Johannes de Laat

  1 jaar geleden
  Weer een zender er bij,en een hoop reclame en kookprogamma,s ,herhalingen en weet ik wat nog,als ik een product op de markt brengt dat goed is,dan hoeft ik geen reclame te brengen,als ik de middelen had voor een zender te hebben,dan zou ik geen reclame of kookprogamma uitzenden, daar zou ik weer een andere zender voor maken (maar daar zal niemand naar zien)
 • Engels Louis

  2 jaar geleden
  nog een zender erbij en ze geven nu al niks anders dan heruitzendingen
 • Sabine Kerremans

  2 jaar geleden
  Wat kunnen ze hieronder zagen over de reklame, neem het programma op en kijk daarna en je spoelt de reklame gewoon door.
 • Jan Van Dijck

  2 jaar geleden
  Ale ze worden wakker , nu nog andere films eind dit jaar , geen home alone meer maar iets anders en dan gaat vtm mij terug kunnen verwachten op hun zender. Dan heb ik liever dat ze tussen kerst en nieuwjaar eens voor de verandering iets van André Rieu uitzenden , dat is veeeeel beter dan al 10 jaar dezelfde films !!
 • guy perain

  2 jaar geleden
  Ze krijgen niet eens één zender vol deftige programma's!! Nog meer reclame op de buis!? Hoe gaan ze dat gedaan krijgen!?
 1. Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”
  Play
  TV
  18

  Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”

  Vanavond start het controversiële VTM-programma ‘Ik wil een kind’. Daarin gaat Dina Tersago op zoek naar mensen die via een niet-traditionele gezinsvorm een kind willen. Het programma kon al op heel wat kritiek rekenen, onder andere van mediaminister Dalle. Dina vertelt aan VTM Nieuws wat haar mening is over het nieuwe programma. “Het is geen geformatteerd programma, we gaan dus geen baby op een dienblaadje aanbieden.”
 2. Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbrengen was ver van ons bed, maar het is een gemis”
  TV

  Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbren­gen was ver van ons bed, maar het is een gemis”

  Maandag 18 oktober doorbreekt Dina Tersago in ‘Ik Wil Een Kind’ het taboe rond bewust co-ouderschap. Bij deze niet-traditionele gezinsvorm spreken twee of meer mensen af om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden. Zonder romantische relatie, maar met een verbintenis voor het leven: een gedeelde liefde voor het kind. In de oproepaflevering zet Dina het thema op de kaart en gaat ze op zoek naar geschikte wensouders. Ook Luc Appermont vertelt over zijn kinderwens.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?