LEGO MASTERS en The Masked Singer zijn twee van de nieuwe programma's die worden gelanceerd.
Volledig scherm
LEGO MASTERS en The Masked Singer zijn twee van de nieuwe programma's die worden gelanceerd. © VTM

VTM lanceert tweede zender: mix van meer gedurfde Vlaamse en internationale programma’s

TVDe Vlaamse kijker krijgt een tweede VTM.'VTM 2' - een werktitel - moet een grote zender worden en zal een mix van wat meer gedurfde Vlaamse en internationale programma's uitzenden. Naast VTM GO start DPG Media, het moederhuis van VTM, ook met wat nu nog de 'Vlaamse Netflix' heet. Met de prestigieuze Vlaamse reeks 'De Bende van Jan de Lichte' als eerste grote trekker.

48 reacties

 • Johannes de Laat

  7 maanden geleden
  Weer een zender er bij,en een hoop reclame en kookprogamma,s ,herhalingen en weet ik wat nog,als ik een product op de markt brengt dat goed is,dan hoeft ik geen reclame te brengen,als ik de middelen had voor een zender te hebben,dan zou ik geen reclame of kookprogamma uitzenden, daar zou ik weer een andere zender voor maken (maar daar zal niemand naar zien)
 • Engels Louis

  1 jaar geleden
  nog een zender erbij en ze geven nu al niks anders dan heruitzendingen
 • Sabine Kerremans

  1 jaar geleden
  Wat kunnen ze hieronder zagen over de reklame, neem het programma op en kijk daarna en je spoelt de reklame gewoon door.
 • jan van dijck

  1 jaar geleden
  Ale ze worden wakker , nu nog andere films eind dit jaar , geen home alone meer maar iets anders en dan gaat vtm mij terug kunnen verwachten op hun zender. Dan heb ik liever dat ze tussen kerst en nieuwjaar eens voor de verandering iets van André Rieu uitzenden , dat is veeeeel beter dan al 10 jaar dezelfde films !!
 • guy perain

  1 jaar geleden
  Ze krijgen niet eens één zender vol deftige programma's!! Nog meer reclame op de buis!? Hoe gaan ze dat gedaan krijgen!?
 1. Hoe James Corden zelfs prins Harry wist te strikken: “Niemand neemt hem serieus, maar dat is net zijn kracht”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hoe James Corden zelfs prins Harry wist te strikken: “Niemand neemt hem serieus, maar dat is net zijn kracht”

  Zes jaar geleden pakte de Brit zijn biezen richting de VS. Enkele blockbusters en razend populaire talkshow later is hij niet meer zomaar een komiek, maar een fenomeen. James Corden (42) ‘carpool karaokede’ zichzelf een weg naar het hart van zijn kijkpubliek, tot zelfs prins Harry zich geroepen voelde om eens gek te komen doen - tot grote frustratie van Oprah. De man is intussen 57 miljoen waard, ondanks de vernietigende geruchten die regelmatig de kop opsteken. “Geloof mij: James Corden is een eikel.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"