Recentelijk nog ­versloeg Boudewijn Van Spilbeeck de politieke onrust in Catalonië.
Volledig scherm
Recentelijk nog ­versloeg Boudewijn Van Spilbeeck de politieke onrust in Catalonië. © VTM

VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck gaat voortaan als Bo door het leven: "Ik wil al sinds m’n achtste een meisje zijn"

Showbizz"Deze beslissing neem ik niet lichtzinnig", zegt hij zelf. En da’s nog een understatement. VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck heeft op z’n 58ste beslist om definitief als vrouw door het leven te gaan. "Het wordt wennen, maar ik hoop dat de kijkers dit gaan aanvaarden", zegt Boudewijn.

108 reacties

 • Karl Huysmans

  5 jaar geleden
  Ik geloof het niet!!!!!ik denk dat het voor 1 of andere stunt,nieuw tv programma of voor een goed doel is.als het toch zo is wens ik hem/haar alle geluk toe.
 • danny1 danny1

  5 jaar geleden
  Na het lezen van zovele positieve reacties.. ontroerd mij echt en maakt me voor het eerst echt trots Belg te zijn ! Fantastisch mensen ! Go for it Bo ! Veel geluk gewenst met je nieuwe leven , het gaat je goed !
 • Paul Winters

  5 jaar geleden
  voor sommige mensen worden levensnoodzakelijke medicijnen niet terug betaald, waarom wordt dit dan wel vergoed?, van mij mag hij/zij doen wat zij wilt maar toch niet op kosten van de maatschappij, terwijl zoveel mensen in de kou blijven staan
 • Willy van craen

  5 jaar geleden
  Als je dit durft te doen kan je alles aan.Ik bewonder mensen die na jaren innerlijk zwaar lijden dan toch deze stap zetten enkel heb ik een probleem met de zware uiterlijke operatie omdat je nog altijd een echtgenote hebt.
 • Jos Vos

  5 jaar geleden
  Top
 1. GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”
  PREMIUM
  TV
  36

  GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”

  Wim Lybaert (54) is al van jongs af aan bezeten door vissers en de zee. Daarom trekt de West-Vlaming een jaar in de voetsporen van enkele (voormalige) zeelieden. Is het leven op het woeste water zo rooskleurig als het soms wordt voorgesteld? En slaagt Wim erin een informatief en begeesterend portret van deze onderbelichte beroepsgroep te schetsen? “Lybaert is een van de weinige bekende koppen die echt luistert naar wie voor hem zit.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”

  ‘Supermarkt’ en ‘toekomstperspectieven’. Ziedaar twee woorden die sinds Delhaize-gate voor heel wat deining zorgen. Maar ook twee woorden die het opzet van de nieuwste tiendelige serie op Apple TV+ weggeven. Daarin raakt een klein Amerikaans stadje in de ban van een mysterieuze machine die van de ene dag op de andere in de lokale kruidenierswinkel opduikt en ieders ware levenspotentieel belooft te onthullen. Of deze scifi en midlifecrisis-gevoelige dramareeks van ‘Schitt’s Creek’-producent David West Read ook z’n eigen levenspotentieel kan ontsluiten, laat staan ten volle kan benutten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.