VTM
Volledig scherm
© VTM

VTM herneemt recordprogramma ‘K3 zoekt K3’

TVMet 1.821.000 kijkers kroonde de finale van 'K3 zoekt K3' zich op 6 november 2015 tot best bekeken programma van VTM sinds 'De kotmadam' in 1994 potten brak. Pas vorig jaar werd dat record verder aangescherpt door 'The Masked Singer'. Reden genoeg voor de VTM-bazen om in afwachting van de nieuwe 'K2 zoekt K3'-zoektocht, die in het najaar wordt uitgezonden, de vorige reeks nog eens op Vlaanderen los te laten vanaf vrijdag 2 juli. 

9 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Zoals gewoonlijk zijn het niet de kwalteitsprogramma's die ze heruitzenden ! Trouwens hebben ze die wel ?
 • Bieke De Ridder

  2 maanden geleden
  Ik ben heel benieuwd wie er gaat winnen...
 • Jan Claes

  2 maanden geleden
  Allee, wat gaat het volgende zijn, het Eurovisongfestival van 1986 terug uitzenden? Een herhaling van de matchen op het WK 1994? Niet moeilijk dat de traditionele TV steeds minder kijkers kan boeien, het is altijd maar hetzelfde en hetzelfde en nog eens hetzelfde.
 • Quirynen Roger

  2 maanden geleden
  Het is de reclame dat telt dat brengt op de rest niet.
 • Benny Verhamme

  2 maanden geleden
  Miguel heeft op tijd zijn handen er van af gedaan. Je kan dit niet blijven uitmelken op ten duur ben je niet meer geloofwaardig. Kinderen vinden K3 helemaal top, maar dit kan toch niet blijven duren. Ik vind persoonlijk als je hier aan mee doet dit is echt een commitment tot einde carrière zoals de vorige gedaan hebben. Josje heeft het niet lang kunnen doen, maar ik vind het verhaal rond haar vertrek nog steeds bizar.
 1. Herkenbaarheid ten top: deze series laten Gen Z en millennials niet onberoerd

  Herkenbaar­heid ten top: deze series laten Gen Z en millenni­als niet onberoerd

  Met deze treffende, herkenbare series zal elke (post-)millennial zich ongetwijfeld meer dan eens kunnen identificeren. Wij bundelden in onze Kijkgids de strafste personages en hun typische struggles. In het nieuwe ‘F*** You Very, Very Much’ (Streamz) volgen we drie chaotische hartsvriendinnen, het gitzwarte ‘The End of the F***ing World' (Netflix) vertelt het duistere verhaal van zelfverklaard psychopaat James en ook het indrukwekkende ‘I Am Not Okay With This’ (Netflix) spreekt tot de verbeelding.