Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

VTM en Eén zoomen in op Olympische Spelen

TVMorgen gaan de Olympische Spelen van start in Tokio. VTM en Eén zoomen vanavond in op hét sportevenement van het jaar dat door de coronapandemie met één jaar werd uitgesteld. 

  1. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
    PREMIUM
    TV
    1

    RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

    “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  1. Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”
    Play
    TV

    Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”

    Dragons are coming. ‘Game of Thrones’-fans kunnen beginnen aftellen. Vanaf 22 augustus verschijnt de spin-off ‘House of the Dragon’ op HBO Max én bij ons op Streamz. Het is nu drie jaar geleden dat de grote finale van ‘Game of Thrones’ op de wereld werd losgelaten. Fans bleven met gemengde gevoelens achter en vroegen zich af wat ze van deze prequel mogen verwachten. Auteur George R.R. Martin lichtte al een tipje van de sluier op: “De afleveringen zijn verbazingwekkend.” In dit artikel verzamelen we allés wat we tot nu toe weten over de nieuwe fantasieserie.
  2. Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoorden”
    Play
    TV

    Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoor­den”

    Vanaf vandaag op GoPlay: ‘Klopjacht Celebs’, waarin twee bekende duo’s proberen om onder de radar te blijven. Sociale mediasterren Jonatan Medart en Elodie Gabias proberen, net als Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin, om uit de handen te blijven van de speurders. “Gelukkig had ik mijn lief bij. Hij had z’n huiswerk enorm goed gemaakt”, lacht Julie.