Nora Gharib, Natalia, Conner Rousseau & Sean Dhondt zouden in ‘Kerst met Ballen’ samen rond de kersttafel terugblikken op 2020.
Volledig scherm
Nora Gharib, Natalia, Conner Rousseau & Sean Dhondt zouden in ‘Kerst met Ballen’ samen rond de kersttafel terugblikken op 2020. © VTM

VTM annuleert eindejaarsprogramma ‘Kerst met Ballen’: “Het voelt niet juist om dit nu uit te zenden”

TVVTM heeft beslist om het eerder aangekondigde eindejaarsprogramma ‘Kerst met Ballen’ niet uit te zenden door de huidige coronasituatie. In de plaats programmeert de zender op woensdag 30 december een special met de leukste fragmenten uit ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. 

40 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  Ben ik blij dat ik destijds begonnen ben met een dvd collectie aan te leggen en inmiddels over een 'serieus' groot aanbod beschik ; ik kijk praktisch nog alleen naar "het nieuws" en "Terzake", de rest kan mij praktisch allemaal gestolen worden ... NONKELJEAN
 • Frederick Timmerman

  1 jaar geleden
  In Nederland zijn de grote spelshows van vroeger opnieuw op de buis en het scoort. Lig echt niet wakker van wat six-packs Rosseau denkt. Voer maar af net zoals RIP2020.
 • Anne Onsia

  1 jaar geleden
  Dat programma is al van voor de verstrengingen opgenomen. Maar ‘dit programma werd voor de lockdown opgenomen’ af en toe in beeld laten passeren terwijl ze daar vrolijk Kerst zitten te vieren, dat gaat natuurlijk ook niet. De mensen zouden eens moeten beseffen dat TV fake is...
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Steeds diezelfde koppen en kinderprogramma’s en nu moet er die politicus ook bij opgevoerd worden VTM is zijn kleur verloren of juist bekennen ze nu kleur.
 • CAROLL SHELBY

  1 jaar geleden
  Kleurt mijn dag niet meer de start was top ,nadat Guido& Mike weg zijn gegaan is het een flop.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.