Independent Films
Volledig scherm
© Independent Films

VRT zendt volledige reeks ‘FC De Kampioenen’ opnieuw uit

TVRuim 30 jaar na de eerste aflevering van ‘FC De Kampioenen’ gaat VRT de reeks opnieuw uitzenden. Donderdag 19 augustus kan men op Eén kijken naar ‘De nieuwe truitjes’, de allereerste aflevering van de voetbalvrienden met onder andere Pol Goossen, Greet Rouffaer en Herman Verbruggen.

63 reacties

 • Ivan Smissen

  1 maand geleden
  Wat een origineel idee!
 • Rudy De bakker

  1 maand geleden
  Ge moet het zeggen zoals het is, beter deze herhalingen dan die onzin op vtm zoals kook programma 's, Dance off programma' s, sing programma 's. En altijd met dezelfde bv' s. Leve de kampioenen, komaan België, zeg dat het waar is !!!!!!!!!!!!!
 • Guido Vannut

  2 maanden geleden
  Dit is echt niet meer normaal! Belachelijk!!!
 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  Zever...gezever! Ze zouden beter "Het Eiland" nog eens herhalen of een andere steengoeie reeks in plaats van dit te herhalen tot in den treure. Echte fans hebben voor hun kids al lang de DVD box gekocht dus voor hen hoeft het ook niet meer.
 • Juliette Francois

  2 maanden geleden
  Trop est trop, hoe grappig het soms mocht zijn. Cathy Rycx, de FCK acteurs hebben nog nooit een cent gekregen voor de heruitzendingen. Vergelijken met een Amerikaanse topserie als Friends met big stars, red carpet acteurs is bij deze nogal naïef...
 1. RECENSIE. ‘The North Water’: “Colin Farrell speelt de psychopathische pannen van het dak”
  TV

  RECENSIE. ‘The North Water’: “Colin Farrell speelt de psychopa­thi­sche pannen van het dak”

  Voor u klaagt over het dalende kwik daarbuiten, moet u zich eens inbeelden dat u uw sjokkedeizen er staat af te vriezen op een schip ergens te midden van de poolcirkel. Bovendien is het midden negentiende eeuw, is er van hygiëne geen sprake en is Colin Farrell allesbehalve de man met wie u een kajuit wil delen. In ‘The North Water’ op TV Vlaanderen vertrekt een groep walvisjagers op een expeditie die bij voorbaat gedoemd lijkt. Of u mee het ruime sop moet kiezen? Of deze onheilspellende schuit beter links laat liggen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.