De VRT erkent dat ze veel bericht heeft over de klimaatmarsen, "maar te weinig de kritische stem heeft aangevoeld van mensen die het beu waren".
Volledig scherm
PREMIUM
De VRT erkent dat ze veel bericht heeft over de klimaatmarsen, "maar te weinig de kritische stem heeft aangevoeld van mensen die het beu waren". © BELGA

VRT trekt lessen na verkiezingen: 1.000 mensen moeten omroep zeggen wat er echt leeft

TVJa, misschien hadden ze u iets minder vaak Anuna De Wever en haar klimaatmarsen moeten voorschotelen in 'Het Journaal'. In een intern document erkent de VRT-nieuwsdienst dat te weinig werd aangevoeld dat veel mensen het beu waren. Om dat in de toekomst te voorkomen, willen ze een panel oprichten met 1.000 mensen, om te weten wat u écht belangrijk vindt.

99 reacties

 • Jos Brems

  2 jaar geleden
  De VRT dacht ons te brainwashen om op Groen te stemmen, maar we zijn niet het domme kiesvee dat zij dachten. Een overdosis propaganda werkt altijd contraproductief.
 • maudy van leeuwen

  2 jaar geleden
  De Brt doet zich voor als objectief, maar niets is minder waar. Het is een bloedrood bolwerk van pure extreemlinkse propagandandisten. Bevolkt door uitsluitend volksverraders, anders kom je er niet in. Het volk moet gehersenspoeld worden met alle middelen, van dat ze opstaan tot ze gaan slapen. En dat allemaal als propagandakanaal van de Elite die als doel heeft Europa te omvolken. Walgelijke lui. M. Tange haar verrimpelde zure belerende linkse kop kunnen we niet meer zien. Verlos ons!
 • willy elsacker

  2 jaar geleden
  En nog meer foute informatie geven onder druk van BDW
 • Serge Aernoudt

  2 jaar geleden
  Is in ieder geval een enorme stimulans geweest om te spijbelen, meerder keren in de week in het journaal en andere programma 's.. Merkwaardig, van heel de vakantie hebben we er niets meer van ze gehoord.
 • k a

  2 jaar geleden
  Er zijn veel onderwerpen waar over de VRT niet weet wat er bij de bevolking leeft. Komen ze daar nu pas achter ♂️