BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"VRT moet af van 'ons kent ons'"

De VRT moet, zowel in de actualiteits- als in de amusementsprogramma's, stoppen met altijd dezelfde gezichten op te voeren. Dat zei Luc Van den Brande, voorzitter van de raad van bestuur, dinsdag in het Vlaams parlement, in de marge van de bespreking van het jaarrapport van de Vlaamse Regulator voor de Media over de openbare omroep. "De VRT moet af van de 'verkokering' en van het 'elkaar aanprijzen'."

 1. Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"
  Play
  TV
  18

  Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven"

  De fans van de soap ‘Familie’ blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. “Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?” en “Zal Véronique het ongeluk wel overleven?,” zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 1. Selena Gomez ziet gelijkenis tussen ‘Wizards of Waverly Place’ en ‘Only Murders in the Building’-personage: “Zou een oudere versie kunnen zijn”
  TV

  Selena Gomez ziet gelijkenis tussen ‘Wizards of Waverly Place’ en ‘Only Murders in the Buil­ding’-personage: “Zou een oudere versie kunnen zijn”

  “Everything is not what is seems”, zingt Selena Gomez (29) in 2007. De titelsong van de Disney Channel-reeks ‘Wizards of Waverly Place’ roept pure nostalgie op. Gomez zelf is haar personage Alex Russo ook nog niet vergeten. Volgens de actrice is haar ‘Only Murders in the Building’-personage Mabel een oudere versie van Alex.