Bij de VRT gaan ze op zoek naar een nieuwe sitcom zoals 'FC De Kampioenen'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de VRT gaan ze op zoek naar een nieuwe sitcom zoals 'FC De Kampioenen'. © VRT

VRT kondigt ambitieuze plannen aan, met opvolger voor 'F.C. De Kampioenen': “We willen niet sterven samen met de laatste fan”

TVCreatieve en ontspannende programma’s voor iedereen. Een sterk digitaal aanbod en betrouwbare en kritische journalistiek. Dat zijn de speerpunten van een groots actieplan waarmee de VRT straks wil ontpoppen van klassieke tv-zender tot multimediaal bedrijf, vertelt VRT-baas Frederik Delaplace. Maar wat houdt dat precies in? Hoe zit het met die opvolger van ‘F.C. De Kampioenen’? En gaat de openbare omroep daarmee niet te veel de commerciële toer op?

23 reacties

 • Philippe Deckers

  4 maanden geleden
  Wanneer gaat de politiek eens snoeien in die subsidies van onze openbare omroep VRT gefinancierd met belastinggeld?
 • Etienne Couvent

  5 maanden geleden
  Een goeie ´old school´ komische serie.
 • Suzanne Laureys

  5 maanden geleden
  Het zijn altijd dezelfde koppen van " Ons ken ons" meestal met weinig talent.
 • Roger Van Bael

  5 maanden geleden
  Het is goed geweest mes de kampioenen zij hebben een mooie periode ge had het is tijd nu voor de nieuwe generatie om iets leuk plezierig emotioneel spannend te brengen en beter zelfs
 • Marcel Sercu

  5 maanden geleden
  Kan er niet méér rekening gehouden worden met de senioren? Voorbeeld, in de rusthuizen gaan de ouderen vroeg slapen. Dus kunnen ze de "ideale wereld" niet zien omdat het te laat is; En s'anderen daags, zenden ze de ""ideale wereld" terug uit kort na 7 uur. ofwel zijn ze nog niet op, ofwel is de verpleging bezig. Dus, geen "Ideale wereld"