De cast van '#LikeMe'.
Volledig scherm
De cast van '#LikeMe'. © rechten vrij

VRT haalt promofilmpje van ‘#LikeMe’-parcours in Durbuy van de buis

TVHeel wat VRT-kijkers reageerden zondag verrast toen ze op tv een promofilmpje zagen passeren voor ‘#LikeMe adventure’, een parcours met activiteiten rond de populaire Ketnet-reeks in Adventure Valley in Durbuy. De Luxemburgse stad likte op dat moment namelijk nog volop z'n wonden na de waterramp van afgelopen week. Intussen heeft de openbare omroep het filmpje van antenne gehaald.

3 reacties

 • Hugo hofmans

  1 week geleden
  Héél goed dat ze dat niet meer uitzenden. Stel je in de plaats van de mensen die getroffen zijn door de overstromingen. Mensen denk toch eerst eens na a.u.b., dat is tegenwoordig echt erg. Overal van die dommeriken, alle dagen zie je van die stommiteiten uithalen en ze weten nog niet eens dat ze stom bezig zijn. Triestig.
 • glenn wouters

  1 week geleden
  Hallo !!! Gaan we nu alles wat met water te maken heeft ontwijken. In de ardennen staat de mensen het water aan de lippen, en ze moeten roeien met de riemen die ze hebben. Die mensen wordt door de politiek amper een reddingsboei aangeboden. Alle dagen dat er nu niets gedaan wordt moeten die mensen maar blijven watertrappelen tot de politiekers zijn uit vergaderd. Hou het hoofd zo maar boven water, dat lukt niet. En hier gaan ze zich druk maken wanneer een woordje ongepast is.
 • Michel Vandewiele

  1 week geleden
  Was inderdaad ongepast, gelukkig nu geschrapt. Uitspraken van bepaalde politiekers zoals je moet niet in het water springen als je niet kan zwemmen of we moeten roeien met de riemen die we hebben vond ik echter veel meer ongepast !