Vrouw die vuilniszakken altijd te vroeg buitenzet, krijgt koekje van eigen deeg

TVAnnelore zet haar vuilniszakken steevast een week te vroeg buiten en dat tot grote ergernis van haar vriend Yannick. Hij schakelt de hulp in van ‘Hoe zal ik het zeggen?’ om ervoor te zorgen dat ze zich voortaan aan de regels houdt. 

4 reacties

 • Koen Jansen

  5 maanden geleden
  Er zijn wel ergere dingen ik zou dat niet op t.v laten komen her is wel zo als ze te vroeg en langer buiten staan kan het wel meer ongedierte aantrekken zoals ratten en muizen
 • piet devlieger

  5 maanden geleden
  Ik heb gisteren een stukje van dit programma gezien. Leuk als iemand zijn vrouw (of omgekeerd) zo publiek voor schut zet op TV. Ik denk dat ik een punt achter die relatie zou zetten - en ook wel direct op TV.
 • David Vermeulen

  5 maanden geleden
  Fantastisch gewoon. Das lachen. Ook haar reactie, ze zal ze nooit meer eerder buiten zetten. Opdracht geslaagd
 • Patrick Huwel

  5 maanden geleden
  Hier in Roeselare staan er overal zakken te vroeg buiten maar ze doen er niets aan.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. ‘Vervangmol’ Uma was er bijna niet geweest: dit leerden we uit de slotaflevering van ‘De mol’
  Play
  TV
  1

  ‘Vervangmol’ Uma was er bijna niet geweest: dit leerden we uit de slotafleve­ring van ‘De mol’

  Voor het jubileumseizoen van ‘De mol’ hadden de makers het gouden idee om een ‘hulpmol’ in te schakelen. Dat ze in de helft van het programma plots een nieuwe mol zouden moeten aanduiden, stond dan weer in geen enkel scenario. Kinesist Philippe en lerares Uma bleken goeie mollen. Sven, met een tikkeltje geluk weliswaar, de terechte winnaar. Maar zonder haar ongeval met dubbele elleboogbreuk was rechercheur Anke mogelijk met de cheque van ruim 26.000 euro aan de haal geweest. Zij verdacht meteen en als enige mol Uma.