Jeroen Denaeghel, deelnemer aan de eerste editie van 'Big Brother'.
Volledig scherm
Jeroen Denaeghel, deelnemer aan de eerste editie van 'Big Brother'. © Ronny De Coster

Voormalig ‘Big Brother’-kandidaat vreest dat nieuwe editie een flop zal worden

TVJeroen Denaeghel (49), die te zien was in de eerste editie van ‘Big Brother’, vreest dat de nieuwe editie zal uitdraaien op een flop. “Hetzelfde doen als in 2000? Vergeet het maar.”

9 reacties

 • Harry hermans

  4 weken geleden
  Zal er niet naar kijken is verouderd
 • JELLE DUJARDIN

  4 weken geleden
  Alles heruitbrengen ook nergens voor nodig. Zo is het makkelijk tv maken natuurlijk.
 • Elle Devee

  4 weken geleden
  Ik zit alvast niet te wachten op dit programma. Al is er natuurlijk wel altijd een publiek te vinden voor dit soort amusement. Ik zal zeker niet kijken.
 • Dirk De Weert

  4 weken geleden
  Het is nog niet op tv en het is al een flop? Mss best eerst kijken vooraleer je kan oordelen is de boodschap. En voor Mr. Denaeghel lijkt het precies een bedreiging op zijn toenmalige deelname.
 • GERRY VAN DE KERKHOF

  4 weken geleden
  Het klopt dat een deel van de aantrekking toen het vernieuwende was. Intussen zijn er 1000 voyeuristische shows geweest, zodat het nieuwe eraf is. Maar dat bewijst dat voyeurisme nog steeds in is, dus hangt het af van de verdere invulling. Voor mij was de eerste reeks leuk door de vele opdrachten die voor extra ontbering zorgden als ze faalden. In de volgende reeksen viel dat meer en meer weg en verschoof de focus naar de interacties, waardoor ik afhaakte. Maar de opdrachten zijn nu terug, dus..
 1. ‘Big Brother’-deelnemer Ziko is breakdance-kampioen en praktiserend moslim: “Ik zal ook in het huis vijf keer per dag bidden”
  PREMIUM
  TV

  ‘Big Bro­ther’-deelnemer Ziko is breakdance-kampioen en praktise­rend moslim: “Ik zal ook in het huis vijf keer per dag bidden”

  Maandag opent het nieuwe ‘Big Brother’-huis z’n deuren, en dat onder meer voor de 34-jarige Ziko uit Lokeren: breakdancer, overtuigd moslim en naar eigen zeggen een zeer oprecht type. “Je moet al goed je best doen om met mij ruzie te krijgen”, zegt de man, die onlangs weer introk bij zijn moeder om te helpen met de zorg voor zijn zusje. “Tenzíj je je achterbaks gedraagt.” Zijn medebewoners zijn gewaarschuwd.
 2. Maandag start telenovelle ‘Lisa’: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”
  Play
  TV
  2

  Maandag start telenovel­le ‘Lisa’, bekijk hier al de begingene­riek: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”

  Maandag start op VTM de langverwachte nieuwe telenovelle ‘Lisa’, een spannend en romantisch verhaal over de creatieve, verlegen Lisa die het wil maken in de marketingwereld, maar gedwarsboomd wordt door haar zus. “Ik hoop dat de serie een even groot succes wordt als ‘Sara’’, zegt hoofdrolspeelster Tinne Oltmans (28). “We brengen in elk geval héél veel warmte en liefde.”
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie