Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteerden de voorbije twee seizoenen van de Belgisch-Nederlandse co-productie van 'Love Island'.
Volledig scherm
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteerden de voorbije twee seizoenen van de Belgisch-Nederlandse co-productie van 'Love Island'. © SBS

Voorlopig geen nieuw ‘Love Island’-seizoen in België: “Focus ligt op het vernieuwde ‘Temptation Island’”

TVSlecht nieuws voor de Belgische fans van ‘Love Island’. Voorlopig heeft SBS geen plannen om een nieuwe co-productie op poten te zetten met Nederland. Dat nieuws wordt bevestigd door presentator Viktor Verhulst en de zender. Al blijft de deur wel op een kier staan. “Deze zomer is er geen nieuw seizoen, maar dat betekent niet automatisch dat we er voorgoed mee stoppen.”

1 reactie

 • Sofie Hugeliet

  1 maand geleden
  Wel dat noem ik nu eens een goede beslissing van de zender, laat dit gewoon voor altijd in de vriezer zitten, het is al erg genoeg dat ze geld verspillen aan Temptation Island. Tijd voor weer eens deftige programma's op de buis te brengen ipv dit gezever... En neen ik kijk daar niet naar.
 1. RECENSIE. ‘Search Party’: “Een van de donkerste, meest uit de hand gelopen reeksen sinds lang"
  TV

  RECENSIE. ‘Search Party’: “Een van de donkerste, meest uit de hand gelopen reeksen sinds lang"

  Een groepje sarcastische, narcistische twintigers dat zich van de ene brunchplek naar de andere netwerkbijeenkomst sleept, maar plots middenin een thriller van formaat belandt wanneer een vermiste schoolkennis hun hele leven op z’n kop zet. ‘Search Party’ is terug op Streamz met een tweede seizoen. Moet u deze reeks dringend streamen of kunt u rustig skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Laatste interview met Peter R. de Vries op NPO1 : “Hij toonde zich open en kwetsbaar”
  PREMIUM
  TV

  Laatste interview met Peter R. de Vries op NPO1 : “Hij toonde zich open en kwetsbaar”

  Dertien dagen voor de aanslag op zijn leven gaf Peter R. de Vries zijn laatste interview. Han Peekel - in de jaren 80 ook hier bekend als presentator van het tv-programma ‘Wordt vervolgd’ over strips - sprak de misdaadjournalist voor een vierluik over zeventig jaar televisie dat dit najaar wordt uitgezonden. Omroep MAX op NPO1 (Telenet: 100, Proximus: 20) zond het gesprek met De Vries vrijdagavond uit.