'Big Brother'-logo.
Volledig scherm
'Big Brother'-logo. © SBS

Voorbereidingen nieuw seizoen ‘Big Brother’ in alle stilte gestart

TVHet heeft er alle schijn van dat Big Brother ook in 2022 terugkeert. Producent EndemolShine is alvast gestart met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Of de moeder aller realityprogramma’s ook in Vlaanderen op de buis komt, blijft echter nog een goedbewaard geheim. Play4, dat de vorige reeks uitzond, laat momenteel immers niet in hun kaarten kijken. Al belooft de zender binnenkort wel duidelijkheid.

 1. Jens Dendoncker wordt nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsbader”
  Play
  TV

  Jens Dendoncker wordt nieuwe presenta­tor van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsba­der”

  Eindelijk is er een antwoord op de meest gestelde vraag in Showbizzland: wie gaat Niels Destadsbader vervangen als presentator van ‘The Masked Singer’? VTM kiest voor Jens Dendoncker. Hij promoveert dus van speurder naar gastheer van het programma. Een comeback door de grote poort nadat Jens eerder nog tegen een depressie vocht en zijn relatie met Lauren Versnick beëindigde.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.