Voorbereidingen hondenshoot Anouk Matton lopen mis: “Dimi gaat zo kwaad zijn als hij dit weet”

TVIn de derde aflevering van ‘Anouk Matton Privé’ zagen we hoe de dj en haar vriendinnen een fotoshoot met hun honden hadden gepland. De drie beestjes moesten nog even gewassen worden, iets wat niet van een leien dakje loopt.

0 reacties

 1. Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Ik ben stom geweest”
  Play
  TV
  2

  Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Stom geweest”

  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. In de aflevering van zaterdagavond was dat moment te zien. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Uiteindelijk werd de keuze haar uit handen genomen: ze werd naar huis gestemd door de kijker.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.