Eddy Demarez tijdens 'Het Journaal'.
Volledig scherm
Eddy Demarez tijdens 'Het Journaal'. © VRT

Voor het eerst weer op tv: Eddy Demarez maakt comeback tijdens ‘Het journaal’

TVEddy Demarez (54) was woensdag voor het eerst weer als sportanker te zien op televisie. Sinds november vorig jaar was hij al opnieuw aan de slag achter de schermen bij Sporza, en eerder deze maand maakte de VRT bekend dat hij ook als commentator zou terugkeren. De sportjournalist werd in augustus 2021 tijdelijk op non-actief gezet na ongepaste uitspraken over de Belgian Cats, de Belgische basketbalvrouwen. 

  1. Sporza-journalist Eddy Demarez gaat weer aan de slag als commentator: “Ik was geen slecht mens, ik ben ook niet plots een goed mens, maar ik heb wel iets gedaan met mijn fout”

    Spor­za-journalist Eddy Demarez gaat weer aan de slag als commenta­tor: “Ik was geen slecht mens, ik ben ook niet plots een goed mens, maar ik heb wel iets gedaan met mijn fout”

    Na enkele ongepaste uitspraken over de Belgische basketbalvrouwen werd Sporza-journalist Eddy Demarez in augustus 2021 een tijdje op non-actief geplaatst. Sinds november werkte hij opnieuw achter de schermen bij Sporza. Nu zal hij terug aan de slag gaan als commentator. Dat schrijft VRT NWS. Demarez had zich eerder al verontschuldigd bij de Belgian Cats. “Zeggen dat je een fout hebt gemaakt, verrijkt je leven”, aldus Demarez in een interview.