In het Nederlandse 'Married at First Sight' werd al in 2017 een homokoppel geïntroduceerd. Het huwelijk van Simon en Anthony bleef echter niet duren.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Nederlandse 'Married at First Sight' werd al in 2017 een homokoppel geïntroduceerd. Het huwelijk van Simon en Anthony bleef echter niet duren. © RV

Voor het eerst homokoppel in ‘Blind Getrouwd’: "Jaren gewacht op dé perfecte match"

TVEen primeur voor 'Blind getrouwd'. Na vier seizoenen en 17 huwelijken trouwen in de vijfde jaargang voor het eerst twee mannen. De voorbije jaren schreven holebi's zich wel in, maar niet genoeg, waardoor een match uitbleef. "Nu hebben we eindelijk een straffe klik gevonden tussen twee heel fijne mensen", klinkt het. Het resultaat zien we in het voorjaar op VTM. 

6 reacties

 • Marc Vandebroek

  2 jaar geleden
  Ze leefden lang en gelukkig en hadden veel lol in elkaars hol
 • paola nerozzi

  2 jaar geleden
  Awel hoop dat ze gelukkig worden
 • remy lempa

  2 jaar geleden
  wat is een perfecte match ???????????
 • francine COMMERMAAN

  2 jaar geleden
  WOW! Zeker kijken.
 • René Mertens

  2 jaar geleden
  Daar gaan we weer.
 1. Boer Kim openhartig over ‘vrouwenwissel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”
  Play
  TV
  4

  Boer Kim openhartig over ‘vrouwen­wis­sel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”

  Boer Kim had in ‘Boer zkt Vrouw' voor Ginny gekozen, maar besefte pas te laat dat zijn hart eigenlijk bij Emi lag. Daar heeft hij nu enorm veel spijt van. “Ik was de hele tijd aan het denken: ‘Geef het een kans. Het zal wel klikken.’ Maar dat gebeurde niet. En ineens was het weekend om”, zegt hij. “Ik heb daar écht spijt van. Ik had me zo voorgenomen: ‘Je gaat eerlijk zijn tegen iedereen: jezelf, de meisjes. Je gaat met niemand z'n gevoelens spelen.’ En dan doe ik dit.”
 2. SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijksbootje en is dit het definitieve einde van Frank en Simonneke?
  TV
  1

  SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijks­boot­je en is dit het definitie­ve einde van Frank en Simonneke?

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.