Candice en Marijn
Volledig scherm
Candice en Marijn © VTM

Vonken en vuur tussen Candice en Marijn, maar bij de andere koppels is het voorlopig eerder afstoten in ‘Blind Getrouwd’

TVVan een oplaaiende brand met veel vonken en vuur, tot een hoopje hout dat mooi is opgestapeld, dat alles heeft om een fijne kampvuurtje te worden. Maar waar de eerste vlam nog moet opflakkeren. Dat is de stand van zaken bij de vier koppels van ‘Blind Getrouwd’ die na hun instant huwelijk op het heerlijke Kreta genieten van hun huwelijksreis. En ons een open inkijk geven in wat ontluikende relaties zouden moeten of kunnen zijn.

12 reacties

 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Wat meestal vol vuur en vonken begint, eindigt dikwijls in "en nu is het op".
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Ze hebben weer alle moeite van de wereld gedaan om de lastigste en minst sociale vrouwen eruit te pikken. Buiten Candice gelukkig, bij die ander 3 is het op alle vlakken huilen met de pet op en das nog zeer zacht uitgedrukt
 • rita wouters

  1 maand geleden
  Zou Dennis niet beter passen bij Hanne?
 • Rudi Pieters

  1 maand geleden
  Veerle en Sven hebben andere levensvisie denk ik
 • Marc Devos

  1 maand geleden
  De 50-tigers slaagkans 1%, Candice en Marijn slaagkans 75% we hebben nog koppels gezien waar de vonken etc...week erop ruzie en gedaan, Hanne en Dave 50% en Nathalie en Dennis 10%, Nathalie geeft geen kans aan Dennis doet me denken de Colryut madam van vorig jaar die dacht dat ze in een catalogus een geschikt model kon kiezen.
 1. De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen
  TV
  3

  De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen

  Vijf weken ver en de toekomstige winnaar of winnares van ‘De Mol’ moet het voorlopig stellen met een magere geldpot van welgeteld 14.600 euro. Net geen 50.000 euro werd al verkwanseld, verspild, verloren. Mede dankzij het zeer lepe spel van ‘De Mol’. Van die Mol weten we nu ook dat hij of zij een waterrat is ofwel erg fors getraind is. Niet iedereen houdt immers net geen drie minuten onder water zijn adem in. ‘De Mol’ wel! En dus wijzen we met plezier naar voetballer Lennart als grootste kanshebber. Tenzij Annelotte een -valse- waterrat is... Zij weigerde immers de waterproef te doen.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge